Šíp.deník.cz

Proměny problémové Demi Lovato: Disney, sláva a drogy ji změnily k nepoznání

27 fotografií 27
Demi Lovato v průběhu časů
Demi Lovato v průběhu časů
Zdroj: profimedia
Demi Lovato v průběhu časů Demi Lovato v průběhu časů Demi Lovato v průběhu časů Demi Lovato v průběhu časů
Sdílej článek:

Je to už rok, co se Demi Lovato předávkovala. Nyní se vrací do starých známých kolejí, ne však do těch, které vedou přes drogovou alej. Jak moc se Sorry not Sorry zpěvačka během starstiplných let změnila?

Lovato si udělala jméno svou rolí v puberťáckém Disney filmečku Camp Rock, pak si zahrála hlavní roli v pubescentním seriálu Sonny ve velkém světě. Z pohádek pro mládež se překlenula do hudby, a než se začala ve videoklipech svlíkat,, pár let zpívala dětem srdceryvné balady.


Jak rostla, měnila se i její vizáž. V jeden opravdu drsný moment si oholila polovinu hlavy, patrně to bylo v době, kdy přičichla k tvrdému a tvrdým. Prodělala několik pobytů v odvykacím centru, po každém vydala album s docela chytlavou hudbou, mezi ty lepší kousky patří například Cool for the summer, kde přiznala, že kromě pánů má ráda i dámy.


Loni na jaře slavila šest let na suchu, ale po několika měsících strastí se ve svém domě předávkovala heroinem. Pár hodin se vůbec nevědělo, jestli přežije, ale probrala se, vzchopila se, omluvila se, začala s další, v pořadí třetí odvykačkou. Její vizáž se za ten rok změnila ještě více. Jak vypadá dnes, rok po nejhorším momentě jejího života?

Nesmí vám uniknout
Nesmí vám uniknout
Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů