Šíp.deník.cz

Měsíc PO ODVYKAČCE: Demi Lovato propadla další závislosti. Jde o život!

Není to dlouho, co byla zpěvačka Demi Lovato propuštěna z drogové léčebny. V červenci tohoto roku se předávkovala a bojovala o život, fanoušci na celém světě se modlili za její uzdravení. Lovato smrt pokořila a rozhodla se, že takhle to pokračovat nemůže - dobrovolně se zapsala do odvykacího centra, ve kterém zůstala čtyři měsíce. V listopadu byla z propuštěna. Jak si žije?

1 / 11
Demi Lovato

Populární mezi mladší generací, zpěvačka hitů Sorry not Sorry, Sober nebo Cool For The Summer neměla lehký život. Už od dětství bojovala s psychickými problémy, s šikanou, bulimií, sebepoškozováním. Nikdy o tom nemlčela a promlouvala ke svým fanouškům, co takový boj s depresí znamená a jak ho zvládnout.

Než se Lovato koncem července vrátila do léčebny pro alkoholově a drogově závislé, byla pět let střízlivá. Těsně před svým předávkováním oslavovala pětileté výročí. Jenže její démoni na ni číhali za každým rohem a Lovato nakonec neodolala. Teď je však zpátky, zdravá, silná a šťastná. Nebo je to jinak?

Demi nebezpečně přibrala na váze

Demi LovatoZdroj: winto

Fanoušci ještě nějakou dobu neuslyší novou hudbu a nepodívají se na velkolepé koncerty, které Demi Lovato tak dobře umí, mohou si však oddychnout; jejich hvězdě se vede líp, než se očekávalo.

Někteří se ze začátku zděsili, protože hudební hvězdička přibrala od propuštění z odvykačky nejméně dvacet kilo. Doktoři si dělali starosti, že Lovatin stav hraničí s morbidní obezitou. 

Hrozí jí infarkt 

Demi LovatoZdroj: winto

,,Demi tvrdí, že je vysoká 160 cm, já si ovšem nemyslím, že měří více než 152 cm. Když si vypočítáte věk, výšku a váhu, tak zjistíte, že je Lovato morbidně obézní," tvrdí doktor Mirkin, jenž její morbidní obezitu diagnostikoval asi ze dvou fotek, s Lovato se nikdy nesetkal.

Doktor Mirkin dále tvrdí, že zpěvačka trpí jo-jo efektem a její zdravotní stav je ohrožen. ,,Váha jí stále kolísá, přidejte k tomu deprese, závislosti na drogách a alkoholu, časté střídání partnerů a máte zaručenou katastrofu. Demi vystřídala jednu hroznou závislost za jinou."

Šťastná jiu jitsu bojovnice

Demi LovatoZdroj: winto


Fanoušci se ale o svou hudební ikonu nebojí. Demi je podle všeho šťastná, našla si nového kamaráda, jenž jí pomáhá udržet se dál od všech těch barevných a lahodných lákadel. Navíc se vrátila k tomu, co miluje - k bojovému umění.

V úterý zpěvačka sdílela na Instagram fotku bez make upu a oblečená do kimona, v němž trénuje brazilské jiu jitsu. Lovato je známá milovnice bojových umění a před zapsáním do léčebny tvrdě trénovala.

Christina Aguilera kamarádku podpořila

Demi LovatoZdroj: winto


K fotce napsala: ,,Zpocená, neupravené jiu jitsu vlasy." Lovato se také pyšnila modrým páskem, který získala v roce 2017. Fanoušci jí okamžitě začali psát, jak jí to sluší, jak je šikovná, úžasná, dokonalá. Mezi nimi se našla i jedna slavná kamarádka.

Christina Aguilera má s Demi Lovato sesterský vztah. Obě se moc milují a vzájemně podporují, proto se Aguilera musela k novému příspěvku ihned vyjádřit: ,,Strašně jsi mi chyběla," napsala zpěvačka do jednoho komentáře. V druhém pokračovala: ,,A my pokračujeme dále - až do úplného konce - milujuuuuuu těěěěě." 

Nahradí jí ztracenou Selenu Gomez?

Demi LovatoZdroj: winto

Obě zpěvačky se v minulém roce podílely na písni z Agulierina alba - Fall In Line. Od té doby jsou si tak blízké, že Christina možná nahradí ztracené přátelství se Selenou Gomez.

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů