Šíp.deník.cz

Děsivé OBVINĚNÍ v příběhu Paula Walkera: Jeho smrt byla vražda!

Paul Walker
Paul Walker
Zdroj: Profimedia.cz
Sdílej článek:

Stal se obětí špatné práce policie. Nejnovější důkazy dokonce naznačují, že byl hvězdný herec Paul Walker (+40) se svým spolujezdcem Rogerem Rodasem (+38) zavražděn!

„Policisté vůbec nezajistili místo činu, příliš spěchali na to, aby byl zase obnoven provoz na silnici, takže přehlédli několik důležitých důkazů," tvrdí soukromý detektiv Paul Huebl, bývalý chicagský policista.

Ten se ozval právě v době, kdy do kin míří poslední Walkerův film Rychle a zběsile 7. Huebl si myslí, že tajemnou tekutinu, jež vytékala z Walkerova auta a kterou policisté odstranili, mohl někdo do auta dát, když s ním herec předtím parkoval. Jak Walker, tak jeho spolujezdec Rodas, byli při nehodě znetvoření plameny natolik, že je bylo obtížné vůbec identifikovat, což policisté označili za nehodu. To ale podle Huebla vůbec nevysvětluje unikající kapalinu. „Zjišťoval vůbec někdo, co to bylo za látku? Někdo přece měl rozříznout brzdy a zjistit, jestli je kapalina v nich v pořádku. Mohlo to vysvětlit, proč se jeho auto nedalo ovládat."

Proto si Huebl myslí, že policisté na místě činu byli najatí, aby zakryli skutečnosti, které by lidem mohli přijít podezřelé. Navíc se objevilo tvrzení, že nadace Reach Out Worldwide, kterou Walker zakládal, byla firmou na praní špinavých peněz. To podle bývalého policisty mohl být motiv, proč by někdo mohl usilovat o hercův život. „Možná Paul přišel na to, kdo v jeho firmě pere peníze. Ten člověk se mohl snadno vyděsit a nechat Walkera odpravit."

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů