Šíp.deník.cz

DĚSIVÝ SMUTEK herečky Hany Maciuchové: Proč zůstala BEZ LÁSKY?

Oblíbená herečka Hana Maciuchová působila vždycky tak noblesně, jako ta pravá dáma, možná na někoho až moc chladně. Přitom její srdce netoužilo po ničem jiném, než milovat a být milován. Její život ale nepřipomíná zrovna červenou knihovnu, kdy by se jí na poli lásky dařilo. Jak to vlastně s jejími muži bylo, že se nikdy neprovdala?

1 / 22
Herečka má před svátky tolik povinností, že nestíhá.

Herečka má před svátky tolik povinností, že nestíhá.Zdroj: Herminapress.cz/Sagl production

Herečka se uzavřela do svého vlastního světa.

Hana MaciuchováZdroj: Profimedia.cz

Herečka Hana Maciuchová byla vždycky profesionálkou každým coulem. Žádný režisér si na ni nemohl stěžovat. Byla vždycky talentovaná, dodržovala, co měla, s nikým neměla konflikt, spíš si všechny držela od těla.

Žila hlavně prací, nechtěla myslet na to, že její srdce bylo prázdné.

Maciuchová se zatím vrátila jen k divadlu…Zdroj: Profimedia.cz

Na někoho tak mohla trochu působit jako ledová královna, která si od všech drží odstup a hraje si na velkou hvězdu. Přitom je Hana pravý opak. I když by si na velkou celebritu mohla hrát po všech těch rolí, co ztvárnila, tak zůstala nohama na zemi a ke všem je pokorná.

Toto má být Hanin poslední partner.

Oblíbená herečka chce s nemocí bojovat soukromě.Zdroj: archiv

Spíš si drží odstup kvůli tomu, aby se nikdo nešťoural v jejím soukromí. Její život nepředstavoval zrovna komedii, ale spíš pořádnou tragédii, kdy si sáhla až na úplné dno. Ale nechtěla, aby jí lidé litovali, aby byla někomu na obtíž, proto radši kolem sebe postavila pořádnou pevnost.

Na veřejnosti se objevovala jen při nutných akcích.

Hana Maciuchová s Rudolfem HrušínskýmZdroj: Astrosat Media

Kdo si ji ale pořádně získal, zamotal hlavu, byl její kolegy Jiří Adamíra. Herec s nezapomenutelným hlasem se pro Hanu stal osudovým mužem, na kterého vzpomíná s bolestí v srdci dodnes. I když jí Jiří několikrát žádal o ruku, tak sladké „ano“ mu neřekla, čehož má hořce litovat.

Kdyby to rozhodnutí mohla vrátit zpět, tak by to udělala.

Hana MaciuchováZdroj: Astrosat Media

Herečka se totiž měla bát, že jim manželství nevydrží. Umělec byl před Hanou už dvakrát ženatý a Maciuchová nevěřila na to, že „do třetice všeho dobrého“. Jeho nabídky k sňatku neustále odmítala, až ustaly.

Ohromný strach nedovolil herečce vstoupit do manželství.

Maciuchová HanaZdroj: archiv šíp

Nakonec svou osudovou lásku v roce 1993 ztratila navždy. Jiří podlehl vážné nemoci a Hana zůstala na všechno sama. Přitom si myslela, že spolu budou žít až do důchodu a užívat si podzimu života. Najednou okusila, jaké je to ztratit spřízněnou duši.

Nevěděla kudy kam.

Maciuchová HanaZdroj: archiv šíp

Bohužel ani děti neměli. Sice oba si je moc přáli, ale málokdo ví, že herečka po těžké operaci přišla o možnost mít vlastní potomky. To pro ni byla tak šílená rána, že se s tím málem ani nevypořádala. Kdyby nebylo Jiřího, tak se z toho možná ani nedostala.

Ta bolest v srdci byla ta ohromná, že se dodnes neměla zacelit.

Maciuchová HanaZdroj: archiv šíp

Vždycky totiž toužila po velké rodině, ale sen se jí rozplynul jako pára nad hrncem. Tak si asi myslela, že když bude žít jen s Jiřím, že si to spolu hezky zpříjemní. Bohužel jim to nemoc překazila a najednou zůstala herečka sama a bez lásky.

Připadala si jako kůl v plotě, tak strašně opuštěně.

Hana Maciuchová má prý vyšší honorář naž Dagmar Havlová.Zdroj: Šíp PLUS

Uzavřela se před světem, obklopila se jen prací a říkala, že už žádného muže vedle sebe nechce, protože Jiří pro ni byl ten osudový muž. Nakonec ale přeci jen své srdce měla otevřít jinému ctiteli, docentovi Karlu Pstružinovi, který by prý chtěl Hanu také za manželku.

Ale Hana se na manželství cítit stále nemá.

Hana Maciuchová měla náplast na nose po drobném chirurgickém zákroku!Zdroj: Šíp/Jindřich Starý

Jenže herečka opět před svazkem manželstvím utíká, jako by to bylo něco prokletého. Možná se bojí, že tím zradí lásku k Jiřímu Adamírovi, kterého má dodnes k srdci, nebo se už prostě na stará kolena nechce vázat. Ale přeci nechce už žít bez lásky? Zasloužila by si vedle sebe hodného manžela.

Chcete se dozvědět více ze života celebrit? Pusťte si toto video:

Zdroj: šíp
Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů