Šíp.deník.cz

Dexter už dávno dovraždil. Jak vypadají herci z kultovního seriálu dnes?

23 fotografií 23
Herci ze seriálu Dexter tehdy a dnes
Herci ze seriálu Dexter tehdy a dnes
Zdroj: profimedia
Sestra Dextera Morgana Debra. Zahrála si ji Hallova bývalá manželka Jennifer Carpenter. Carpenter vypadá stále stejně María LaGuerta v podání Lauren Veléz Veléz vypadá prakticky stejně
Sdílej článek:

Seriál Dexter pojednává o "hodném" sériovém vrahovi z Floridy, který zabíjí jen zlé lidi. Během osmi sezón se mu to ale vždy tak trochu vymklo z ruky. Jak vypadají herci dnes?

V hlavní roli Michael C. Hall, který stejně jako Ted Bundy okouzlil všechny okolo svým šarmem a nikdo by do něj neřekl, že je to chladnokrevný zabiják. Čím se liší od ostatních známých vrahounů? Dexter Morgan se řídí tzv. kodexem a zabíjí jen lidi, kteří provedli něco špatného. V rámci svých možností se řídí kodexem svého otce, jenže ne vše je černobílé a ne vždy to dopadne podle plánu. Krevní specialista pro oddělení vražd miamské policie se nakonec sám stává štvanou zvěří.

Je zajímavé, že si Hall vzal svou seriálovou sestru. Jennifer Carpenter hraje oddanou, bláznivou, sprostou a nebojácnou Debru Morgan, sourozenecké duo se na natáčení zamilovalo a vzalo se. Manželství jim vydrželo dva roky, rozvedli se dva roky před ukončením seriálu, na jejich kolegiální vztah to nemělo dopad.

,,Děláme na stejném seriálu, ale nejsme společně v každé scéně. Nevidíme se tak často, jak si myslíte."

A co je s herci dnes? Hallovi se daří více v seriálech než na velkém plátně, kde se objevil v mnoha průměrných filmech. Jeho poslední nejznámější počin je mini série Safe z produkce Netflix.

Jennifer Carpenter se věnuje střídavě filmu i seriálům, zahrála si po boku Mela Gibsona v thrilleru Na špatné straně a hlavní roli v akčním dramatu Blok 99. 

C. S. Lee, který ztvárnil chlípného forenzního analytika Vince Masuku, má raději epizodní role, vidět jste ho mohli v seriálu Smrtonosná zbraň, Bojovník nebo Chicago Med. 

A jak vypadá herci šest let po skončení seriálu? Odpověď naleznete… přece v galerii!

Nesmí vám uniknout
Nesmí vám uniknout
Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů