Šíp.deník.cz

Do pěveckého nebe odešla další hvězda: Karel Štědrý dnes podlehl zákeřné nemoci!

Tahle rána přišla z čistého nebe. A zarmoutí všechny fanoušky famózního zpěváka Karla Štědrého. I když ze všech sil bojoval proti nepřízni osudu, tak dnes ráno vydechl naposledy. Proti nemocem byl bohužel krátký, ačkoli bojoval jako skutečný hrdina. Do posledních chvil byl s těmi, které miloval…

1 / 22
Zpěvák se dožil úctyhodných osmdesáti let.

Zpěvák se dožil úctyhodných osmdesáti let.Zdroj: Profimedia.cz

Podívejte se na hit "Mám malý stan", který zpěváka vyhoupl mezi pěveckou elitu:

Zdroj: Youtube

Karel si uměl užívat života.Zdroj: Profimedia.cz

Zpěvák, který se proslavil duetem s Waldemarem Matuškou „Mám malý stan“, se neodvratně zapsal do českého pěveckého nebe. Měl nezaměnitelný hlas, byl to showmen, který nezkazil žádnou legraci, ale i přes svou slávu byl neskonale pokorný.

Měl spousty kamarádů mezi herci. Zde je s Tomášem Hanákem.Zdroj: Profimedia.cz

Bohužel nemoc měla převahu.Zdroj: Profimedia.cz

Jenže ani takové bardy, kteří milovali život a dokázali ho příjemně zpestřit i jiným, smrt neobchází obloukem. Dlouze s nepřízní osudu bojoval, když se musel porvat se zákeřnou rakovinou a chodit na ozařování. Vypadalo to, že ten boj vyhraje.

Žil naplno.Zdroj: Profimedia.cz

Měl nezapomenutelný hlas.Zdroj: Profimedia.cz

Asi by ho i Karel Štědrý vyhrál, kdyby se „o slovo“ nepřihlásila Alzheimerova choroba. Ta dostala vitálního důchodce na lopatky a od té doby to s ním šlo z kopce. Sice se nechtěl vzdát bez boje, ale svým nejbližším chřadnul před očima.

Zpěvák se dožil úctyhodných osmdesáti let.Zdroj: Profimedia.cz

Bude všem velmi chybět.Zdroj: Profimedia.cz

I když stihl koncert ke svým osmdesátinám, tak by byla bohužel i jeho derniéra. Velký kamarád Karla Gotta chtěl všem dokázat, že se jen tak nepodvolí špatnému osudu. Bojoval do posledních chvil. Jenže kvůli pokročilému věku mu těch sil moc nezbývalo.

Bojoval do posledních chvil.Zdroj: Profimedia.cz

Zůstalo tu po něm prázdno.Zdroj: Profimedia.cz

Poslední dobou už byl odkázaný jen na svou rodinu, aby mu pomáhala. Dost často na vše zapomínal, nemoc ho sžírala za živa, a on s tím nemohl nic udělat. Až dnes v půl 5 ráno vydechl naposledy. Naštěstí umíral spokojený… Celá rodina totiž byla u něj.

Manželka Eva mu byla do posledních chvil tou největší oporou.Zdroj: Profimedia.cz

S Karlem Gottem ho pojilo velké přátelství.Zdroj: Profimedia.cz

A i když se dřív nechal slyšet, že by tu chtěl být aspoň do stovky, i osmdesátka je velmi požehnaný věk. A donedávna mu mohl každý důchodce závidět jeho elán. Bohužel si smrt nevybírá. Snad už je Karlovi lépe na onom světě. Ať mu je lehká zem.

Ještě letos v dubnu oslavil své osmdesátiny na pódiu.Zdroj: Profimedia.cz

Gott byl jeho velkým fanouškem.Zdroj: Profimedia.cz

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů