Šíp.deník.cz

Vítěz VyVolených Vladko Dobrovodský v slzách! NESPLNĚNÝ SEN HO DOSTAL NA DNO

Nikomu se nepodařilo vyhrát reality show VyVolení, jen hysterickému kuchaři Vladku Dobrovodskému. Toho si lidé kvůli jeho otevřenosti, štiplavému jazýčku a tak trochu uječenému chování zamilovali natolik, že ho dvakrát zvolili vítězem milionové výhry. Jenže ani peníze mu nepřinesly štěstí. To, co si tolik přál, si za peníze nekoupí.

1 / 12
Vladko si zažil jak obrovský úspěch, tak i strmý pád.

Kudrnatý bývalý kuchař z motolské nemocnice už odmala toužil po slávě, bohatství a úspěchu. Trpěl totiž pocity méněcennosti, děti ho dokonce měly ve škole šikanovat, protože byl „jiný“. Nikdy se nezajímal o klučičí věci, ale radši měl holčičí drbárny, kafíčka a princezny.

Až po čase poznal, že není jiný, jen je prostě jinak sexuálně orientovaný, má odlišné záliby než jiní kluci, ale nemusí se za to stydět. Jenže v té době se tohle nenosilo a spolužáci mu to dávali pěkně sezřat, k tomu ta jeho hysterická povaha, ta mu k oblíbenosti nepřispěla.

Vysnil si dokonalý svět

Vladko si zažil jak obrovský úspěch, tak i strmý pád.Zdroj: Profimedia.cz

Ale když Vladko nejvíce trpěl, musel snášet posměšky a urážky, tak utekl do svého vlastního světa, kde byl uctívaný, oblíbený, lidé ho milovali a ještě byl talentovaný. Prostě dokonalý svět, který si sám v sobě vysnil.

Proto se chtěl stát za každou cenu slavný a bohatý. Aby ukázal těm posměváčkům, co v něm je, a že za něco stojí, a oni se v něm mýlili. Možná i to byl jeden z impulzů přihlásit se do reality show, nechat se zavřít do vily s úplně cizími lidmi.

Potřeboval uznání a pokoru

Vladko si zažil jak obrovský úspěch, tak i strmý pád.Zdroj: Profimedia.cz

Jenže to mu nestačilo, ani vítězství ho neuspokojilo natolik, jak sám doufal. Sice měl najednou dost peněz na to, aby si mohl plnit sny, ale ten největší si za peníze koupit prostě nemohl – chtěl se stát uznávaným hercem.

Po prvním vítězství ve VyVolených doufal a čekal na nabídky, které přijdou. Chodily mu samé pozvánky na party, na moderování, na reklamu, ale herectví pořád nic. Jako by ho režiséři obcházeli obloukem a byl pro ně vzduch.

Slavá mu dodávala sebevědomí

Vladko si zažil jak obrovský úspěch, tak i strmý pád.Zdroj: Profimedia.cz

To nemohl překousnout, nechtěl být zase ten, kterého lidi neznají, neuznávají, přeci jen sláva z VyVolených vyprchávala a ztrácela hvězdný lesk. Potřeboval se někde uchytit. Jenže se tak nestalo a radši se odstěhoval z republiky.

Nakonec ale Vladko zjistil, že ani ve Španělsku ho hvězdný život nečeká, přijal nabídku do dalších VyVolených. Ty s překvapením všech vyhrál na plné čáře a opět byl na vrcholu. Zase měl balík peněz, ale hlavně ho lidí poznávali na ulicích a chtěli podpis.

Návrat do minulosti

Vladko DobrovodskýZdroj: Šíp/Tilen Vajt

Doufal, že tentokrát ta herecká kariéra vyjde. Jenže žádná nabídka nepřišla, jeho největší sen se začal rozplývat jako pára nad hrncem. Utápěl se v depresích, že je zase nechtěný, chtěl jen něco dokázat. Nakonec se ale rozhodl vrátit opět k profesi kuchaře, která mu šla ze všeho asi nejlépe.

Sám by si kromě herectví chtěl splnit i další sen - mít vlastní kulinářšký pořad. Miluje vaření, rád připravuje lidem speciální recepty, chce se v tom zdokonalovat. Vlastně možná pochopil, kde jsou jeho kvality a na herectví třeba časem zapomene.

Vladko si zažil jak obrovský úspěch, tak i strmý pád.Zdroj: Profimedia.cz

Více zajímavostí ze života celebrit uvidíte v tomto videu:

Zdroj: Šíp
Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů