Šíp.deník.cz

Dohnaly Míšu Kuklovou trable s muži až k ANOREXII? Herečka přestala jíst!

Pohledná herečka Michaela Kuklová je drobné postavy. Nikdy neměla žádné kilo navíc, vždycky působila tak křehce, prostě jako stvořená pro role princezen. Proto jí vždycky chtěli muži ochraňovat, chtěli ji mít pod svými křídly. Ale místo toho, aby pro ní byli ochránci, dostali ji na samé dno. Dohnala jí smůla v lásce až k psychickým problémům?

1 / 20
Míša si se synem užila krásný den.

Herečka Michaela Kuklová se vždycky pyšnila nádhernou postavou.

Michaela KuklováZdroj: Tilen Vajt

Sympatickou herečku Michaelu Kuklovou jsme potkali na představení nové řady luxusní kosmetiky. Proto nebylo od věci, že jsme se sexy brunetky zeptali na to, jak si udržuje mladistvý vzhled. Protože i na živo vypadá pořád jako holčička.

Ráda chodí na akce, kde je spousty jídla, ale ochutná vůbec něco z těch dobrot?

Michaela Kuklová dort porcovala s představitelkou malé Alenky-Katkou Průšovou a se scénáristy Janem a Alenou PixovýmiZdroj: Alenka v říši zázraků

„Kupodivu nepoužívám nějakou přehnaně drahou kosmetikou, na odlíčení používám obyčejné mýdlo a vodu. Na kosmetice jsem byla jen jednou v životě. Mám problematickou pleť, musím si dávat hlavně pozor, abych nechodila na sluníčko. Možná proto má pleť nestárne, že se neopaluji,“ prozradila Šípu svůj zaručený recept na krásu sympatická Míša.

Když se na krásnou brunetku podíváte, říkáte si, že ta se snad musela zakonzervovat. Vypadá pořád jako princezna Jasněnka.

Slavnostní krájení dortu.Zdroj: Alenka v říši zázraků

Nedalo nám to a zeptali jsme se, jestli nechodí na kosmetiku kvůli penězům, nebo jaký má důvod? „Já nic nestíhám, prostě mám jiné priority, co chci za ten den stihnout. A kosmetika v nich není. Chci se věnovat hlavně synovi, starám se o dům, zahradu, psy. Ani cvičit nechodím,“ řekla Míša.

Všechen svůj čas věnuje synovi Románkovi. Jako maminka samoživitelka má co dělat, aby je dokázala uživit.

Míša si se synem užila krásný den.Zdroj: Dopravní podnik

A jak si teda udržuje tak štíhlou postavu, kterou se může už léta chlubit. „Přiznám se vám, já prostě nejím. Nemám na to čas, abych se najedla, takže prostě nejím. Občas si něco zobnu, když už jím, tak pomálu, to je to, co dělám pro štíhlou linii,“ šokovala nás upřímná herečka.

Nebude mít ale z té drsné diety zdravotní komplikace?

Míša Kuklová zanevřela na chlapy.Zdroj: Šíp PLUS

Ale není za tím něco jiného, než to, že nemá na jídlo čas? Každý z nás si přeci najde aspoň chvíli, aby zahnal to kručení v žaludku. I mámy jako Míša se aspoň večer najedí, když je klid. Ale to není hereččin případ, ta se jídlu spíše vyhýbá.

Kvůli synovi se snaží být pořád pozitivně naladěná, ale jako hladová není spíš pak vystresovaná?

Míša si se synem užila krásný den.Zdroj: Dopravní podnik

Je to snad kvůli tomu, že jako máma samoživitelka nestíhá a na výchovu i vydělávání peněz je úplně sama? Nebo snad neštěstí v lásce jí dostalo až na takové dno, že se trápí hlady, aby přes fyzickou „bolest“ necítila tu psychickou.

Herečka si v životě prošla opravdovým peklem, ale syn je její radost, která jí drží nad vodou.

Románek zůstane u mámy.Zdroj: Šíp PLUS

„Dívky i ženy se k poruše příjmu potravy mohou dostat nejen kvůli tomu, že chtějí vypadat hubenější, ale také aby se za něco trestaly. Aby se utvrzovaly v tom, že aspoň něco dokážou ovládnout, že mají nadvládu nad jídlem, nad pocitem hladu. Zahánějí tím deprese,“ píší odborníci na internetu.

Trpí snad Míša anorexií, protože nenašla stále toho osudového prince, který by jí nosil na rukou? Život jí zkazil manžel Jiří Pomeje, kvůli kterému si chtěla vzít i život, protože jí zadlužil na spousty let dopředu. Pak už to šlo od desíti k pěti.

Podnikatel Roman zplodil s herečkou dítě, ale na svatbu nakonec nedošlo. Místo toho přišel rozchod.

Míša si Romana Holomka nevzala, takže ze vztahu odejde s prázdnou.Zdroj: Šíp PLUS

Je ale ráda, že aspoň z jednoho vztahu má syna Románka, který jí dělá radost. Ale neměla by mu jít příkladem a ukázat, že je správné jíst a nemít z toho výčitky? U dospělých žen je těžké s touto nemocí bojovat, protože dlouho trvá, než si uvědomí, že mají problém a chtějí se léčit.

Nikdo Míše nemůže přikázat, aby navštívila odborníka, aby si popovídala o tom, co jí trápí. Jestli si hladověním nekompenzuje tu prázdnotu v srdci. Všichni by Míše přáli, aby konečně našla toho pravého a tím se spravily i její návyky. Za chvíli zkolabuje, když bude jen dřít od nevidím do nevidím a pořádně se nenají.

Měla by myslet hlavně na své zdraví, štíhlá linie není důležitější než zdravé tělo. Snad si to herečka brzy uvědomí…

'Já toho svého chlapa prostě miluji,' vyznávala se Michaela Kuklová z lásky k Romanu Holomkovi.Zdroj: Šíp/Mária Rušinová

Více drbů ze života slavných uvidíte v tomto videu:

Zdroj: šíp
Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů