Šíp.deník.cz

DOJEMNÁ NAROZENINOVÁ PROSBA Suri Cruise: „Tatínku, vrať se a měj mě zase rád…“

Když ještě žili její rodiče spolu, bývala Suri Cruise označována jako nejrozmazlenější dítě celého světa. A právem. Vždyť ke čtvrtým narozeninám dostala od táty dům pro panenky, do kterého by se klidně mohla nastěhovat nejedna početná rodina! Jenže po rozvodu Toma Cruise s Katie Holmes musela Suri na otcovskou lásku zapomenout. Tom Cruise dceru doslova vymazal ze života, neviděl ji celkem už 1695 dnů! A Suri, která se věkem blíží pubertě, to nese velmi těžce. Všechny své věci by totiž klidně vyměnila za pár chvil s tátou.

2 / 20
Suri bez tatínka trpí. Toho to ale bohužel nejspíš vůbec nezajímá...

V polovině dubna nachytali fotografové malou Suri při výletu s maminkou, celá tvář jí zářila úsměvem.

Suri CruiseZdroj: Profimedia.cz

Do jejích dvanáctých narozenin tou dobou zbývalo jen několik dnů.

Suri CruiseZdroj: Profimedia.cz

A malá Suri doufala, že dostane dárek, který si moc přála – oslavu s celou rodinou.

Suri CruiseZdroj: Profimedia.cz

Jenže stejně jako v minulých letech se dočkala jen zklamání. Sice dorazili skoro všichni, které tam chtěla mít, ale její táta se vůbec neukázal. Už poněkolikáté.

Tom CruiseZdroj: Profimedia.cz

Suri přitom rychle roste a mluví se o tom, že s každými narozeninami, které její tatínek zmešká, se cítí hůř a hůř. Bolestné zklamání z otcovské lhostejnosti navíc nedokáže už nijak skrývat. A vinu hledá sama u sebe!

Katie Holmes s dcerou SuriZdroj: Profimedia.cz

„Stejně jako každá jiná holka v jejím věku si přála, aby táta byl na její oslavě. Bohužel se dočkala jen dalšího zklamání,“ říká člověk z okolí Katie Holmes.

Suri CruiseZdroj: Profimedia.cz

Tom Cruise už dceru neviděl více než 4 a půl roku.

Tom CruiseZdroj: Profimedia.cz

„Pro každé dítě by tohle bylo nepříjemné, všichni se bojí, že to pro ni bude mít nepříjemné následky. Tohle přehlížení si na ní jednou vybere svou krutou daň,“ dodal informátor.

Suri CruiseZdroj: Profimedia.cz

Katie Holmes se pochopitelně snažila dceru utěšit. Herečka, která nad vztahem s Cruisem definitivně zlomila hůl v roce 2012, se snažila Suri přesvědčit, že za otcovu nepřítomnost může jeho nabitý pracovní program. Že má Tom tak málo času, že prostě přijet nedokázal, i když moc chtěl…

„Jenže tahle historka, kterou Suri samozřejmě neslyšela poprvé v životě, časem ztrácí na účinnosti,“ myslí si kamarád Katie, podle kterého Cruise klidně oslavu stihnout mohl vzhledem k tomu, že natáčení posledního pokračování filmu Mission Impossible ukončil v březnu.

A existuje ještě další důvod, proč omluva s kariérou nemohla fungovat. Není totiž tajemstvím, že Tom si je velmi blízký se svými dětmi, které adoptoval v dobách vztahu s Nicole Kidman, s Connorem i Isabellou tráví poměrně dost času – který si pro ně vždy rád udělá.

„Suri je chytrá holka,“ všiml si známý její maminky. „Je jenom otázkou času, kdy se začne ptát, jak je možné, že si její táta udělá čas na své ostatní děti, když pro ni žádný nemá.“

Ani Katie Holmes nestárne a tak zatímco její dcerka Suri Cruise roste v mladou dámu, Katie se prostě zasekla někde mezi 20 a 30 lety a začínají vypadat jako sestry.Zdroj: Youtube

Odpověď na těžko pochopitelnou otcovskou krutost je nejspíš nutné hledat v hercově víře. Už v minulosti se objevily informace, že Cruise dostal od vedení scientologické církve nařízeno, aby se od své rodiny „odstřihl“, když se Katie i s dcerou vzdaly jeho víry.

„Tohle jeho rozhodnutí Suri jenom ničí,“ myslí si psycholožka Cara Gardenwartz z Beverly Hills. „Suri si musí myslet, že udělala něco špatně nebo že pro něj není dost dobrá.“

Tom CruiseZdroj: Profimedia.cz

Přehlížení ze strany otce přitom pro malou Suri nemohlo přijít v horší čas. „Zkušenosti dětí ve věku 8 až 12 let jsou pro vývoj téměř nejdůležitější, ovlivňují chování v pubertě i v dospělosti. Je to doba, kdy děti řeší svou orientaci, přístup ke vztahům, chování mezi mužem a ženou. Nemít v tomhle období jednoho rodiče, obzvlášť otce v případu dcery, může mít doslova fatální následky.“

Přitom by se ještě celá situace dala zachránit.

Suri s tatínkem Tomem CruisemZdroj: www.youtube.com

Katie dceru nade vše miluje, ve všem ji podporuje, a nikdy ji ani nenapadlo obracet Suri proti otci. I proto Suri otce pořád idealizuje, proto není nic, co by jí udělalo větší radost než setkání s tátou.

Katie HolmesZdroj: Profimedia.cz

Snad herec dostane rozum a její největší přání jednou splní. Ideálně třeba už při příští oslavě narozenin…

Tom CruiseZdroj: Profimedia.cz

Podívejte se na trailer posledního filmu Toma Cruise.

Zdroj: Youtube
Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů