Šíp.deník.cz

DOKONALE KRÁSNÁ... Jak to Jennifer Aniston dělá? Známe její tajné triky!

S báječnou pletí a ještě lepší postavou se ve svém věku řadí herečka Jennifer Aniston k nejobdivovanějším hvězdám Hollywoodu. Zjistěte, jak o sebe pečuje, aby vypadala tak skvěle, jak vypadá.  

1 / 20
Jennifer Anistonová

Jennifer AnistonováZdroj: Profimedia.cz

Než začnete číst, připomeňte si, jak božským tělem se Jennifer Aniston může pyšnit.

Zdroj: Youtube

Jennifer Aniston se těší velkému obdivu po celém světě, jenže mít postavu, jakou se může chlubit, není jen tak.

„Už od dob, co hrála v Přátelích, o ní sní skoro každý chlap na světě. A hodlá si svou krásu udržet i v padesáti,“ prozradila blízká kamarádka herečky.

Jennifer AnistonZdroj: www.profimedia.cz

Jennifer AnistonZdroj: Profimedia.cz

„Má tak velkou motivaci, že se pro to, aby vypadala nejlíp, neváhá vzdát cukru a klidně chodí běhat ještě před východem slunce,“ říká známá.

Jenže to samo o sobě pochopitelně nestačí. K tomu, aby Jennifer vypadala naprosto fantasticky, je potřeba ještě trochu víc…

Jennifer Aniston a její manžel Justin TherouxZdroj: archiv

Jennifer Aniston rok 2016Zdroj: Youtube

Je za tím každodenní dřina a přísná dieta. Jaká? „Jennifer našla perfektní cestu, jak se zbavit stresu. Každý den si najde alespoň malou chvilku na cvičení. Bez ohledu na to, kde zrovna je, nebo jak moc má nabitý program,“ vysvětluje známá.

K nejoblíbenějšímu cvičení patří jóga a silové cviky. Aniston se ale také zajímá o to, co jsou nejmodernější fitness praktiky a ráda je zkouší.

Jennifer AnistonZdroj: Profimedia.cz

Jennifer Aniston vypadá i s make upem velmi přirozeněZdroj: www.profimedia.cz

„V Los Angeles si ráda chodí zašplhat na umělou stěnu,“ popisuje kamarádka. „Během půlhodiny si díky tomu procvičí skoro všechny svaly v těle, což je pro ni perfektní, když má hodně práce.“

Doma pak má Jennifer v přehrávači DVD s cvičením známého trenérky Simone De La Rue. „Jsou to tak zatraceně těžké cviky, že je s podivem, že je i někdo zvládne,“ vysvětluje známá, že se Aniston nijak nešetří.

Jennifer Aniston vidají fanoušci čím dál častěji samotnou.Zdroj: Profimedia.cz

Justin Theroux a Jennifer AnistonZdroj: Profimedia.cz

V jídle se herečka nijak zvlášť neomezuje, snaží se především vyvarovat cukru. Jinak je z pohledu nejnovějších stravovacích trendů spíše stará škola. „Nikdy jsem nedržela žádné extrémní diety,“ přiznala Aniston. „A neumím si představit, že bych se vzdala pečiva a červeného vína.“

Některé stravovací návyky ale prý dokázala přijmout od svého manžela. „Zvykla jsem si dávat si vločky s vaječným bílkem, abych získala nějaké extra proteiny,“ říká Jennifer.

Jennifer AnistonZdroj: Profimedia.cz

Jeniffer AnistonováZdroj: Profimedia.cz

Když si chce opravdu dopřát, což se prý také občas stane, sáhne po mexickém jídle. „Ať už jde o chipsy, guacamole nebo tequillu, je mi to jedno. Všechno to miluji,“ směje se Aniston.

Může si to dovolit – díky cvičícím návykům a zdravému jídlu jí obezita jen tak nehrozí.

Jennifer Aniston není zrovna do smíchu.Zdroj: Profimedia.cz

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů