Šíp.deník.cz

Doktor Hanák z Ordinace v Růžové zahradě: Radim Fiala si naplánoval, jak ZEMŘE!

Herec Radim Fiala měl v seriálu z lékařského prostředí hrát pouze jen půl roku. Jenže fanynky z doktora Hanáka doslova omdlévaly, tak se nakonec stal stěžejní postavou, na které scénáristi staví. Jak to ale vlastně celé dopadne? Sám herec moc dobře ví, že nic netrvá věčně a o svém konci chce rozhodovat sám!

2 / 22
Jako doktor Hanák si vydělal pěkný balík.

Jako doktor Hanák si vydělal pěkný balík.Zdroj: Profimedia.cz

Herec si hodně rychle získal své místo v oblíbeném seriálu.

S Bárou Štěpánovou hrají ve stejném seriálu.Zdroj: Profimedia.cz

Život herce Radima Fialy nebyl vždycky tak růžový jako poslední dobou. Jako mladý divadelní umělec třel bídou s nouzí, bral takovou almužnu, že by měl snad víc peněz, kdyby byl na pracáku, ale on tu kariéru herce prostě nechtěl vzdát.

Vedle Dany Morávkové vypadá jako ten pravý gentleman.

S herečkou Danou Morávkovou si jsou blízcí.Zdroj: Profimedia.cz

„Když jsem v roce 1992 začínal, byl můj první plat 3480 korun, a to včetně nějakých odměn. Jasně, byla jiná doba, ale ani tehdy to nebylo moc. Navíc mi zrovna tu první výplatu shodou okolností ukradli,“ rozpovídal se pro Blesk magazín sympatický Radim.

Najednou se ocitl totálně na mizině.

V divadle je jako doma.Zdroj: Profimedia.cz

„Samozřejmě jsem totiž ty vydělané peníze večer oslavoval, pak jsem cestou domů usnul v tramvaji a bylo po výplatě. To bylo krušné probuzení,“ směje se dnes té historce, která ho v minulosti dostala na dno, protože najednou neměl ani korunu.

Jenže teď se vše obrátilo v naprosto jiný rozměr.

Radim Fiala dokáže být i pořádný šoumen.Zdroj: Profimedia.cz

Finanční tíseň mu způsobovala deprese. „Byl jsem na pochybách, co bude dál. Je to dost demotivující, když pořád jen čekáte a nikdo se s nabídkou práce neozývá, když obrážíte konkurzy a telefon nikdy nezazvoní….,“ neříkaly se mu tyto věci vůbec lehce.

Ženy po něm šílí, ale ještě nedávno je nemohl pozvat ani na skleničku.

Umí být uhrančivý.Zdroj: Profimedia.cz

„To už asi každej začne podléhat tíži situace a pochybovat, jestli je vůbec dobrej herec. Ale jak říká jeden můj kamarád – nikdy nesmíš podlehnout tíži momentální situace, a toho jsem se snažil držel,“ dodal plný optimismu.

Teď fanynky nejenže může pozvat na skleničku, ale dokonce i na luxusní dovolenou.

Je to fešák.Zdroj: Profimedia.cz

A to čekání se opravdu vyplatilo. Dostal roli dnes už známého doktora Hanáka, který se i přes původní plány dostal mezi důležité postavy seriálu. Díky Ordinaci si pěkně „namastil“ kapsu a mohl si začít plnit sny a vyskakovat si.

Dostal se mezi hvězdy první velikosti, ale ví, že je to pomíjivé.

Díky seriálu se z něj stal slavný herec.Zdroj: Profimedia.cz

Jenže sám Radim ví, že nic nemusí mít dlouhého trvání a třeba se brzy scénáristi rozhodnou, že už se postava Hanáka nikam nevyvíjí, nemají pro něj budoucnost a prostě to budou chtít celé utnout. Na to je samotný herec natolik připravený, že si sám sestrojil svou vlastní smrt!

Jak by teda chtěl zemřít?

Radim FialaZdroj: Profimedia.cz

„To byla tak trochu legrace, i když scénáristům jsem ten svůj nápad už přednesl. Ovšem zatím ho nevyužili,“ dodal se smíchem s tím, že bohužel nemůže prozradit, jaký druh úmrtí si vymyslel. Ale podle všeho to bude dost dramatické.

„To vám říct nemůžu, to je tajný. Až to přijde, nebude to vědět téměř nikdo, všichni se to dozvědí teprve u obrazovek. Teď nechci říct, že by měl Hanák v brzké době umřít, nic takovýho se neplánuje. Ale až jednou tento okamžik nastane, bude to pro všechny šok,“ ukončil vyprávění Fiala.

Nechme se překvapit, jak to v Ordinaci vlastně všechno dopadne.

Radim FialaZdroj: Profimedia.cz

Už teď je jasné, že fanynky pro doktora Hanáka uroní nejednu slzu. Stal se pro ně sexidolem a v tom doktorském oblečení byl ještě více k nakousnutí. Ale zase lepší, než kdyby je ta postava přestala bavit a samy ho odpískaly. Radim prostě ví, jak to celé chodí.

Snaží se být nad věcí a to mu dodává ještě více na osobním kouzlu.

Radim Fiala dokáže být i pořádný šoumen.Zdroj: Profimedia.cz

Chcete se dozvědět o životě i jiné celebrity? Klikněte na toto video:

Zdroj: šíp
Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů