Šíp.deník.cz

Dračice Martina Hingisová: Kdo prošel její ložnicí?

9 fotografií 9
Náručí Martiny Hingisové prošel nejeden muž.
Náručí Martiny Hingisové prošel nejeden muž.
Zdroj: Profimedia
Pavel Kubina (2000). Seznace, která vydržela pouze půl roku. S hokejistou si užívala hlavně na Floridě. Andreas Bieri (2009). Ani druhé zásnuby Martině štěstí nepřinesly. Se švýcarským právníkem dlouho nevydržela. Ivo Heuberger (1999). Švýcarský tenista do úplné špičky nepronikl, s Martinou ale procestoval celý svět. Thibault Hutin (2010). Nešťastník. Martině to nevyšlo ani do třetice s parkurovým jezdcem.
Sdílej článek:

Tak to jsou oni! Ne, nejedná se o bývalé tenisové partnery ze čtyřhry, ale o milence někdejší královny kurtů Martiny Hingisové (32). Známá dračice si nedá pokoj ani po třicítce – teď se vykašlala na manžela a už chodí zase s jiným.

Bývalá tenisová hvězda Martina Hingisová se jen tak nepoučí. Její náručí a postelí prošla řada mužů a ve střídání partnerů pokračuje i nadále.

Přelétavost Švýcarky s odzbrojujícím úsměvem je notoricky známá. Přesto se nechal nachytat další nešťastník. Nestálost jejích citů pocítil naposledy Thibault Hutin, kterého si Martina vzala před dvěma a půl lety.

Až do poslední chvíle si přitom myslel, že je vše v pořádku a vztah klape, ale když v novinách uviděl její fotky s neznámým fešákem, rozzuřil se. „Ona mě podvádí," hlesl zlomeně. Parohy mu nasadila s Davidem Rosem, jinak nepříliš úspěšným španělským tenistou. Na kurtech to sice nedotáhl dál než do deváté stovky žebříčku ATP, v životě Hingisové byl však o poznání úspěšnější.

S Rosem si užívala už během nedávného French Open i Wimbledonu. „Ve Francii už nežiju," přiznala poté Martina. Zhrzenému manželi Thibaultovi může být útěchou jen fakt, že je pouze dalším z řady podvedených…

A kdo všechno prošel postelí bývalé tenisové hvězdičky? Začalo to v jejích sedmnácti, kdy se v roce 1998 zamilovala do podřadného tenisty, ale zato krasavce Juliana Alonsa…

Podívejte se do galerie, nechybějí tam ani dva Češi.

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů