Šíp.deník.cz

DRAMA V PŘÍMÉM PŘENOSU: Moniku Štikovou napadli přímo před kamerou Šípu!

Hvězda reality show Štiky, kterou vysílá televize Prima, Monika Štiková nečekala, jaký ohlas bude její "sláva" mít. Když jsme se s prostořekou blondýnkou domluvili na rozhovoru, nečekali jsme, čeho budeme muset být svědky. Kyprá blondýnka vzbuzuje v lidech nečekané emoce, které ani sama nečekala. Co se přesně během rozhovoru stalo?

1 / 20
Monika v lidech způsobuje pořádné emoce.

Monika Štiková působí jako tvrdá žena, ale jsou věci, které rozhodí i ji.

Monika se cítí mladší, než ve skutečnosti je.Zdroj: Facebook.com

Máma známější Ornelly Koktové, která se „proslavila“ sexem s ženatým Josefem Koktou, Monika Štiková vždycky toužila být hvězdou showbyznysu. Snažila se do hledáčků fotoaparátů dostat přes dceru. Jenže i ten zájem nakonec utichl.

Přemýšlela, jak by se zase dostala mezi slavné. A teď se jí to opět povedlo.

Monika se cítí mladší, než ve skutečnosti je.Zdroj: Facebook.com

Teď má ale další šanci dostat se mezi smetánku, být tou celebritou, kterou si přála. Jenže tato sláva mi dost odvrácenou tvář. A té byl Šíp dokonce svědkem. A nejen my, ale tisíce lidí, kteří viděli video z natáčení rozhovoru s hlavou rodiny Štiků.

Ani sama Monika, která je zvyklá na hodně, netušila, co se během našeho rozhovoru stane.

Se Charlottou rády vyrážejí do společnosti.Zdroj: Facebook.com

Monika chtěla, abychom se sešli v jedné malé kavárně u pražského Anděla. My přišli o chvíli dřív, abychom se nachystali, ale v tom podniku bylo už tak dost lidí, protože to bylo přes oběd a jediný stůl, kde bylo možné rozhovor natočit, sousedil s dalšími lidmi.

Ale Monika na tom podniku trvala, protože se zná s majitelem.

Podle své dcery Ornelly chytila druhou mízu.Zdroj: Facebook.com

Nevěnovali jsme tomu moc pozornosti a usadili se s Monikou, která přišla na čas, k prázdnému stolu, a spustili živé vysílání streamu na naše facebookové stránky „Lucie, postrach celebrit“ a „Magazín Šíp“.

Kyprá blondýnka začala vyprávět svou životní story, ale pak přišlo něčo nečekaného.

Podle své dcery Ornelly chytila druhou mízu.Zdroj: Facebook.com

To jsme ale netušili, co za pár minut přijde. Zatímco se Monika nebála žádné otázky a otevřeně mluvila o vztahu s dcerou Ornellou a jejím manželem Pepou, najednou jsme uslyšeli dost hlasité nadávání od vedlejšího stolu.

Monika se otočila a nevěřila vlastním uším.

Podle své dcery Ornelly chytila druhou mízu.Zdroj: Facebook.com

Nejdříve se zvedla jedna paní, že nechce poslouchat kecy paní Štikové, že si nechce kazit oběd a pro ni je to jen póvl. Jenže nezůstala v tom sama. Postarší pár se přidal, že na nějaký rozhovor se Štikovou nejsou zvědaví a ať vypadneme.

To bylo něco pro ráznou Moniku, která si s nikým nebere servítky.

Monika se snaží vypadat mladší.Zdroj: Facebook.com

My byli dost zaskočení, ale za to pro Moniku to byla voda na mlýn. Bránila se, že ona si může dělat rozhovory, kde se jí zachce, že je domluvená s majitelem podniku. Byla dost v ráži a bylo vidět, že jí tato pozornost není vůbec příjemná.

Ale i tak byla plná sil se s nimi pohádat.

Monika se snaží vypadat mladší.Zdroj: Facebook.com

Komu by taková „sláva“ příjemná byla, když kamkoliv přijdete, na vás lidi plivou a nadávají. Na těch lidech bylo vidět zhnusení i to, jak Monikou opovrhují. Ta si ale zachovala chladnou hlavu, řekla jim vše od plic a nedělala si z toho vůbec nic.

Jako by už na to byla zvyklá. Přitom nám tvrdila, že to bylo poprvé, kdy na ní lidé tak negativně reagovali.

Monika se snaží vypadat mladší.Zdroj: Facebook.com

Rozhovor jsme dokončili u jiného stolu dál od těch lidí, co nemohli Štikovou vystát. I tak ale byla v nelibosti, bylo vidět, jak na ni koukají nevraživě, až radši odešla a my hned za ní. To se nám ještě nestalo, aby se v přímém přenosu našich livestreamu stalo takové drama.

Monika se z toho otřepala, ale v nás ten "zážitek" bude ještě hodně dlouho…

Monika Štiková Zdroj: Tv Barrandov

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů