Šíp.deník.cz

Drogový DEALER hvězd promluvil: Na čem si celebrity rády pochutnají?

7 fotografií 7
Britney Spears, Macaulay Culkin i Angelina Jolie v tom pěkně lítali.
Britney Spears, Macaulay Culkin i Angelina Jolie v tom pěkně lítali.
Zdroj: Profimedia.cz
Charlize Theronová Britney Spearsová Lindsay Lohanová Macaulay Culkin
Sdílej článek:

I velké hollywoodské hvězdy mají své problémy – a překvapivě často je řeší drogami! Stojí je to nejen zdraví, ale i peníze. Podívejte se díky Šípu na přehled největších uživatelů nelegálních látek mezi hvězdami amerického showbyznysu.

Macaulay Culkin
Dětská hvězda ze Sám doma řešila problémy s drogami takřka od doby svého dospívání. „Jednu dobu ode mě kupoval léky proti bolesti. Každý měsíc za ně byl schopný utratit v průměru 6 tisíc dolarů (asi 150 tisíc korun). Rád si zobnul oxycodone, jednou se málem předávkoval," tvrdí dealer, který údajně prodává kokain i v zákulisí při předávání Oscarů.

Zac Efron
Začínal jako hvězda Muzikálu ze střední, ale ještě poměrně nedávno jeho duše zpívala, jen když si do žil píchnul pořádnou dávku heroinu. „Sice nejsou s Macaulayem Culkinem kamarádi, ale chutnali jim vždycky stejné drogy," říká k tomu prodejce drog. Zac se rozhodl své problémy řešit, když se předávkoval heroinem v říjnu roku 2013. „Od doby, co se vyléčil, mi zatím ještě nevolal," říká i dealer, že Efron je momentálně vážně „čistý".

Lindsay Lohan
Zlobivá dívka Hollywoodu se musela už několikrát léčit, ale sklony k závislostem projevuje pořád. V roce 2007 se dokonce objevilo video, ve kterém si aplikuje pomocí injekční stříkačky heroin. „Lindsay je fajn holka a zaplatí vám, i když zrovna nemá peníze," tvrdí dealer s tím, že měl s herečkou sex.

Jack Nicholson
Mezi vášnivé uživatele kokainu patřil dlouhé roky i Jack Nicholson. Ten ostatně sám přiznal, že se na drogy dal při natáčení slavného filmu Bezstarostná jízda, ke kterému psal scénář. „Pomáhalo mi to s psaním," komentoval stížnosti producentů, že herecký ansámbl filmu je neustále zhulený. „Pak už ale kouřil míň, měl raději kokain, protože po něm byl prý lepší milenec," konstatuje obchodník s narkotiky.

Angelina Jolie
Ačkoli dnes je poslem dobré vůle OSN, v minulosti měla k obdivované královně charity hodně daleko. Často kupovala koakain i heroin, jeden z jejích drogových dýchánků je dokonce zaznamenán na videu. „To ale bylo dlouho předtím, než si pořídila rodinu. Teď je přes drogy u nich doma jen Brad a ten kouří jen marihuanu," přiznává delaer, že Angelina mu už nedělá solidní kšefty jako dřív.

Kirstie Alley
Velmi zvláštní zákaznicí prý byla muži herečka Kirstie Alley, která na dva roky zcela propadla kokainu. „Trpěla pak šíleným stihomamem. Nastěhovala se ke kamarádce, kde žila ve stanu jako nějaká hippie. Nejedla, nespala a celý život se jí tehdy točil jen kolem šňupání kokainu," vzpomíná dealer. Herečka nakonec své problémy překonala. Sama tvrdí, že vděk za to, jak se zbavila drog, patří scientologické církvi, v níž byla několik let členkou.

Charlize Theron
Rauš si ráda užije i držitelka Oscara za film Zrůda Charlize Theron. „Ale nemyslete si, že jede v něčem tvrdém. Vystačí si s marihuanou," říká dealer. Charlize už jednou při kouření nachytali i fotografové, tehdy se nechala vyfotit, jak šlukuje z podomácku vyrobeného bongu z jablka.

Britney Spears
Skvělou zákaznicí byla pro dealera zpěvačka Britney Spears. V dobách své největší slávy prý utrácela za drogy horentní sumy. „Měla ráda skoro všechno – extázi, kokain, marihuanu, nebála se zkusit i heroin," říká dealer, podle kterého vše přestalo, když nad její kariérou znovu začal dohlížet otec. Ovšem ani to Britney jejích démonů nezbavilo, nedávno musela znovu do léčebny kvůli závislosti na lécích na předpis.

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů