Šíp.deník.cz

Drogy byly jeho vášeň! Michal Penk promluvil o životě na PERVITINU...

Idol dívčích srdcí z 80. let, zpěvák Michal Penk měl v minulosti velké problémy s drogami. Promluvil o tom, jak na nich dokázal fungovat a vše zvládat. A z jeho slov vám nejspíš přeběhne mráz po zádech.

1 / 7
Zpěvák Michal Penk

Kdysi býval hvězdou, nyní už si jeho jméno lidé spíše spojují s drogami. Michal Penk před lety skončil jako drogově závislý a loni ho dokonce hledala policie. I když dnes už je údajně "čistý", promluvil o tom, že drogy a především pervitin z něj dokázaly udělat superčlověka. A co se vlastně stalo, že začal brát?

Lék na zlomené srdce

Michal Penk - jak to s ním je?Zdroj: archiv

Mohl za to rozchod s partnerkou… "Rozešli jsme se s partnerkou a matkou mého syna Ivanou. Opustil jsem ji, odstěhoval jsem se. Byl jsem sám a začal chodit do klubů. Přišel týpek a nabídl mi kokain. Já si vzal. Sháněl jsem ho pak, kde se dalo," popsal Penk důvod, jak začala jeho závislost. 

Tvrdé drogy vyměnil za ještě tvrdší

Michal Penk výrazně sešel…Zdroj: Hermina

Ovšem z kokainu rychle přeskočil na pervitin, který mu změnil život. "Pod vlivem kokainu jsem si s každým povídal. Ale když jsem si ho vzal na prázdnou hlavu, nelíbilo se mi to. To jsem býval netrpělivý a nespokojený. Pervitin byl jiný. Silný. Připadal jsem si jako dítě, které se na všechno těší. Nechce jít spát, všechno ho baví, má iluze, plány, naděje," přiblížil Penk život na drogách pro idnes.cz.

Těžká cesta ze dna…

Michal Penk a přítelkyněZdroj: Profimedia

s tím, že na nich měl nadprodukci myšlenek a dokonce vyprodukoval hudební album Tereze Pergnerové. 

Sám Penk přiznává, že drogy mu v životě ublížily a kvůli nim přišel (nejen) o slibnou pěveckou kariéru.

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů