Šíp.deník.cz

DRSNÉ TAJEMSTVÍ ŽIVOTA Tomáše Holého: Co se snažil ututlat před světem?

Herec Tomáš Holý rozdával radost, dokázal všem vykouzlit úsměv, všechny rozesmát. Jenže před kamerou se uměl dost dobře přetvářet. V jeho soukromém životě to tak úsměvné nebylo. Dokonce se po letech dozvěděl opravdu krutou zprávu…

1 / 20
Herec v sobě dusil opravdu krutou realitu.

Herec v sobě dusil opravdu krutou realitu.Zdroj: Facebook.com

Kdo by toho roztomilého chlapečka se ztřeštěnými nápady nemiloval.

Před kamerou se smál, ale v životě mu do smíchu moc nebylo.Zdroj: Facebook.com

Roztomilý chlapeček, který bezprostředně rozdával radost, měl ohromný herecký talent a všichni ho milovali. Takto si každý pamatuje herce Tomáše Holého, který bohužel tragicky zemřel už před lety. Ale až teď na světlo světa vyplulo jeho největší tajemství!

Sám rozdával radost, ale v jeho rodině se zatím odehrávalo pořádné drama.

Kdo by ho nemiloval.Zdroj: Facebook.com

Vždycky vypadal tak optimisticky, dobře naladěn, jako by ho v životě nic netrápilo. Mluvilo se o něm jako o největším hereckém talentu mezi dětmi. Jeho hvězda stoupala výš a výš, vypadalo to, že ho čeká bezstarostný život.

Každý mu předvídal opravdu zářnou budoucnost.

Kdo by ho nemiloval.Zdroj: Facebook.com

Ale to byla tak obrovská mýlka, málokdo tušil, jakými muky si musel procházet, když se dozvěděl, že se jeho maminka prala se smrtelnou chorobou. Zatímco on se usmíval před kamerou, ona sváděla ten největší a nejhorší boj v životě.

Kdyby to byl Tomáš věděl, chtěl by být jen s maminkou a natáčení odřekl.

Byl to opravdu roztomilý klučík.Zdroj: Facebook.com

Dokonce jí lékaři řekli, že má jen tři měsíce života. Najednou se jí zhroutil svět, ale nechtěla svého syna trápit, nechtěla, aby věděl, že jeho maminka umře. Neříkala mu nic, nechala ho ve sladké nevědomosti. Ale on byl chytřejší, než si asi myslela.

Uvědomoval si i v jeho dětské naivitě, že se něco děje a není to dobré.

Byl to opravdu roztomilý klučík.Zdroj: Facebook.com

„Když mi bylo jedenáct, maminka mi onemocněla. Netušil jsem, co jí je, jen mi bylo jasný, že máma je nemocná hodně, protože nějakou dobu přestala chodit do práce. Ale proč přesně, to jsem tehdy nevěděl,“ zachycuje vzpomínky kamarád Ota Kars v knize Jmenuju se Tomáš.

Rodina ho jen tak neoblafla, on byl takový malý detektiv.

Byl to opravdu roztomilý klučík.Zdroj: Facebook.com

„Miluška (sestřenice, pozn. red.) pracovala v nemocnici, kde byla Marie na vyšetření, a prohlížela si jednotlivé snímky onkologických případů. U jednoho se s profesionálním zájmem zastavila a říkala si, komu že patří takhle rozvinutý zhoubný nádor. Koukla se na kartu a s hrůzou zjistila, že Marii, mojí bývalé ženě,“ prozrazuje po letech Tomášův otec Václav Holý.

Zatímco se chlapec smál, jeho máma byla na totálním dně. Kdyby to věděl, stáhlo by ho to také dolů. 

Rozdával radost, ale sám se dost trápil.Zdroj: Facebook.com

Sestřenice neváhala a hned Tomášově mamce zavolala sanitku. „Ihned po příjezdu a nezbytných předoperačních vyšetřeních jede Maruška na sál. Vše bez čekání, zcela mimo standardní postupy. Operace se zdaří a ona pro danou chvíli přežije, ale další prognóza je více než špatná,“ píše se v knize. Její šance na vyléčení prý byly mizivé.

Kdyby Tomáš věděl, co se v jeho rodině děje, určitě by nechtěl v natáčení pokračovat.

Rozdával radost, ale sám se dost trápil.Zdroj: Facebook.com

Kvůli synovi ale bojovala ze všech sil, vlastně on jí držel nad vodou, pro něj bojovala, až nakonec opravdu ten boj vyhrála! „Během léčby chodil Tomáš každý den do školy a doma se o něj dál starala maminka. S výjimkou natáčení,“ vzpomíná kamarád Ota Kars. Až po letech se vlastně herec dozvěděl, co se s jeho maminkou v té době dělo a nestačil se divit.

Maminka se mu vyléčila, ale osud pro něj měl připravený ještě horší ránu - smrt. Dodnes je jeho talentu velká škoda, aspoň přes filmy pořád rozdává radost…

Rozdával radost, ale sám se dost trápil.Zdroj: Facebook.com

Více pikantností ze života celebrit se dozvíte v tomto videu:

Zdroj: šíp
Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů