Šíp.deník.cz

DRSNÝ BOJ o syna! Rocco od Madonny stále utíká, jak to dopadne?

Madonně to se synem Roccem úplně neklape.
Madonně to se synem Roccem úplně neklape.
Zdroj: Profimedia.cz
Sdílej článek:

Sedm let po rozvodu se Madonna (57) a její bývalý manžel a slavný filmový režisér Guy Ritchie (47) znovu sejdou u soudu. Důvod? Bojují o syna Rocca (15), který od matky utíká…

Mnoho puberťáků má neshody s rodiči. Ale když Rocco Ritchie odmítl trávit Vánoce se svojí matkou, našel nečekaného spojence – svého otce Guye Ritchieho. To se však zpěvačce natolik nelíbilo, že poslala návrh k londýnskému soudu, aby byl syn svěřen do její péče. „Oni mají napjaté vztahy už od svého rozvodu v roce 2008," říká známý slavné dvojice. „Ale tohle mezi nimi ještě přilije olej do ohně!" předpovídá.

Hlavním problémem ve vztahu bývalých manželů se přitom zdá být Madonnino chování k synovi. Zpěvačka ho totiž vzala na své turné Rebel Heart a podle toho, co vyprávějí členové jejího štábu, nutila patnáctiletého syna oblékat se do úzkých, všeodhalujících obleků, jaké obvykle nosí její taneční skupina. „Zdobila si ho jako panenku a pak se smála, když na něj někteří tanečníci laškovně doraželi," tvrdí zdroj. I přes nezvyklou ochotu podílet se na synově vzhledu ale na druhou stranu zpěvačka zůstává přísnou matkou. „Hodně si zakládá na disciplíně a ještě pořád chce rozhodovat, kdy půjde spát, co bude jíst a s kým by se měl bavit," všiml si jeden z Madonniných spolupracovníků. Její výchova se prý podobá tomu, co sama v mládí z duše nenáviděla – katolickému vedení, které používali její rodiče. Přitom právě to, že se jim tehdy postavila, bylo začátkem její cesty k hvězdě světové úrovně.

O to paradoxnější je pak Madonnin údiv nad tím, že od ní Rocco utíká. Nejdříve prý před matkou prchl ze Stockholmu a po návratu znovu, když hrála v Londýně. Právě tam se pak uchýlil k otci, který má v britské metropoli dům, kde žije se svou manželkou Jacqui a jejich třemi dětmi. A přestože měl podle předchozího soudního verdiktu trávit vánoční prázdniny s matkou, u otce už zůstal…

Spory mezi exmanželi se tak jistojistě ještě víc přiostří. Madonna už po rozchodu tvrdila, že se v soužití cítila jako vězeň, on zase život s ní označil za nepovedenou mýdlovou operu. „Madonna pak navíc úplně ignorovala, že má Rocco podobné zájmy jako táta, a to jejich vztahy úplně zničilo. Guy ji od té doby před synem pomlouvá stejně jako ona jeho," všiml si známý. „Guy se navíc nedokáže ztotožnit s jejími výchovnými metodami."

Podle odborníků by se ale Madonna měla pokusit situaci řešit jinak než u soudu. „Minimálně musí se synem probrat, proč s ní nechce trávit čas," myslí si specialistka na rodinné vztahy Sue Cornblut­hová. „Tahání po soudech ho od ní ještě víc odtrhne," dodává.

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů