Šíp.deník.cz

Drsný moderátor Jan Kraus: Doma je to PODPANTOFLÁK!

Moderátor Jan Kraus si ve své show s nikým nebere servítky a umí být pěkně drsný. Doma je ale podle všeho krotký jako beránek. Své partnerce Ivaně Chýlkové děkuje i za chleba s máslem!

1 / 6
Moderátor Jan Kraus.

V médiích se herečka Ivana Chýlková objevuje jen výjimečně a když ji chtějí vyfotit paparazzi, občas jim v tom brání její brunátný partner Jan Kraus, který pozornost médií nijak zvlášť nemiluje. A tak je svátek, když se někdy něco z rodinného života populárního moderátora dostane na světlo světa.

Chýlková na sebe prozradila, že bytostně nesnáší domácí práce. I vaření. Přemáhala se především kvůli synovi Jáchymovi. A partner Jan Kraus? Ten se musí doma hodně snažit, aby taky něco dostal!

Synové mají přednost

Jan KrausZdroj: Herminapress.cz

„Vzhledem k tomu, že se dožil tak vysokého věku, je evidentní, že jsem občas něco uklohnila, ale všechny tyhle domácí práce mě prostě strašně netěší. Úplně nejhorší je pro mě jít nakupovat. Když už je to doma, tak to uvařím. Ale vymýšlet to, jít do toho obchodu… Navíc u nás je jen Tesco, takže velký obchod, a oni tam pořád něco stěhují, takže co mají jeden den tam, je druhý den jinde, takže nachodíte kilometry a čas běží. To nesnáším, to mě úplně ničí!" svěřila se v rozhovoru pro časopis Maminka populární herečka.

Ta přiznává, že když už se postaví k plotně a připraví jídlo, jde doslova o svátek. „Když se občas urvu a něco uvařím, tak volám: ‚Vstávejte, dělám domov!' A oni vědí, že musejí jít ke stolu a chválit. Ale oni jsou tak šťastní, že tam nějaký kus žvance je, že chválí rádi," říká s humorem sobě vlastním.

Manželka, synové a nakonec Jan Kraus 

Jan Kraus (61) – Ivana Chýlková (50)Zdroj: archiv, Profimedia, Šíp

Chýlková přidala k dobru i historku, která nejednoho fanouška Jana Krause překvapí. Ve svém pořadu nekompromisní moderátor je totiž doma doslova partner k pohledání.

„Jednou u mě byla kamarádka a přišel Honza a sháněl se po něčem k jídlu. Tak jsem mu udělala chleba s máslem, a on to snědl a brouček řekl: ‚Děkuji, bylo to moc dobré.' A odešel k sobě do pracovny. Kamarádka na to koukala, kouřila a pak jen vzdechla: ‚Člověče, tak si říkám, jestli nedělám něco blbě,'" směje se Ivana.

Kdo by podobné chování do toho pohotového vtipálka řekl… Nejspíš mu vše takto vyhovuje - rozchod dvojice totiž zdaleka není na pořadu dne.

Podívejte se, co schovává v kabelce moderátorka Lenka Špilarová.

Zdroj: Šíp
Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů