Šíp.deník.cz

DRSNÝ ZVRAT v bitvě o děti! Někdo začíná mít navrch a Angelina Jolie to není...

11 fotografií 11
Bitva o děti u Brada a Angeliny bude ještě hodně zajímavá.
Bitva o děti u Brada a Angeliny bude ještě hodně zajímavá.
Zdroj: Profimedia.cz
Angelina Jolie s Vivienne Angelina s Bradem vychovávají celkem šest dětí. Dcera Shilon Jolie-Pitt Angelina Jolie a adoptovaným Maddoxem
Sdílej článek:

Herec vyrovnávající se s rozvodem se chystá na velké a nečekané vítězství. Vypadá to totiž, že Brad Pitt (52) o děti nepřijde. Naopak, bát by se podle všeho měla Angelina Jolie (41)!

Když Angelina oznámila rozvod a zabránila Bradovi, aby vídal děti, začala tím nejdelší doba jeho života, kdy o svých potomcích neměl ani tušení… Vytouženého setkání se dočkal až po téměř třech týdnech, navíc pod dohledem sociálky, protože ho Angelina obvinila z toho, že má na děti špatný vliv.

„Byl to velmi emocionální okamžik," popisuje setkání člověk, který má k herci blízko.

Brad se musel s dětmi sejít na neutrálním místě a na setkání měl jenom hodinu a půl. A skoro celou dobu při tom tekly slzy! „Když je uviděl, okamžitě měl slzy v očích, skoro to nemohl ovládnout. Ale snažil se je celou dobu zadržet, nechtěl, aby ho děti viděly brečet," všiml si zdroj.

O drama ale nebyla nouze ani poté… Krátce po Bradovi se totiž rozbrečely Zahara s Vivenne. „Chtěly vědět, kdy se budou moct vrátit domů. Sliboval jim, že to bude brzy," popisuje informátor. „Také se jim snažil vysvětlit celou tu situaci se sociálkou, říkal jim, že to rozhodně vůbec není jejich vina a že vše bude zase v pořádku."

A myslel to doopravdy! Pitt se totiž odmítá smířit s tím, že by měla v péči děti jen Agelina, a u soudu hodlá na oplátku požadovat, aby je měl ve své péči on. „Vlastně neměl jinou možnost, protože se střídavou péčí odmítá Angelina souhlasit," tvrdí rodinný přítel.

Mluví se také o tom, že Brad se začal svědomitě připravovat na nadcházející rozvodovou bitvu. Měl si najmout nejdražší právníky, prý dokonce ještě lepší, než získala Jolie. Boj o děti rozhodně nechce prohrát. A dokonce kvůli tomu v nedávné době absolvoval další drogový test, aby očistil své jméno z obvinění, kterými ho tým Angeliny častoval těsně po rozchodu. „Teď mu nezbývá než čekat," vysvětlil Bradův kamarád. „Nechce házet veřejně na Angelinu špínu, aby ji stejně jako ona jeho vykreslil přede všemi jako monstrum a neschopného rodiče. Prostě se na tom odmítá podílet, a co bude potřeba, řekne až soudu. Věří, že se mu ta trpělivost nakonec vyplatí."

Angelina se prý mezitím třese, že by soud mohl dopadnout jinak, než plánovala. „To, že by děti skončily u Brada, je její nejhorší noční můra," myslí si známá herečky.

Jolie má pravdu minimálně v tom, že Brad nemá ideální vztah se všemi dětmi. To ostatně bylo vidět i na jejich setkání, kde se Pitt pokoušel urovnat neshody s Maddoxem, kterého měl sprostě seřvat na cestě letadlem. „Ale Maddox vypadal, že ho vůbec nevnímá, tvářil se celou dobu strašně otráveně," říká zdroj.

Jak celá tahle bitva dopadne, na to si ještě budeme muset chvíli počkat.

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů