Šíp.deník.cz

Držitel ceny Thálie Peter Pecha: Hodil zpěv za hlavu a pracuje s BŘITVOU!

10 fotografií 10
Muzikálový herec si vyzkoušel, jaké je to pracovat v barber shopu.
Muzikálový herec si vyzkoušel, jaké je to pracovat v barber shopu.
Zdroj: archiv Šípu
Nemá na sobě ani gram tuku navíc. Muzikálový herec si vyzkoušel, jaké je to pracovat v barber shopu. Na představení ukazuje své svaly. Z fleku by se mohl živit jako holič.
Sdílej článek:
VIDEO Poznej celebrity jinak: Peter Pecha jako pánský holič

Poznej celebrity jinak: Peter Pecha jako pánský holič

Sympatický zpěvák Peter Pecha, který se proslavil rolí muzikálového Rockyho, se vykašlal na zpěv a šel dělat úplně jinou práci. Snad nikdo by ho v takové pozici nečekal. Vždyť tolik miloval zpěv a hraní v divadle, že to nejednoho fanouška musí zaskočit. Pro co se vlastně usměvavý Peter rozhodl?

Nesmí vám uniknout
Nesmí vám uniknout

Pohledný muzikálový herec Peter Pecha nedávno dostal ocenění Thálie, které je pro herce cenou trofejí, možná něco jako takový malý Oscar. Jenže místo toho, aby to hvězdu divadla více „nakoplo“, zběhl k jinému zaměstnání.

Ale nebojte se, fanoušci. Naštěstí Peter nezběhl navždycky, ale jen na chvíli si byl v rámci rubriky Šípu „Poznej celebrity jinak“ vyzkoušet, jaké by to bylo, kdyby byl pánským holičem. Zajistili jsme mu fleka v jednom Barber shopu v centru Prahy a tam se děly věci.

Ze zpěváka se najednou stal střihoruký Edward, který dostal do ruky nejen holicí strojek, ale také opravdovou břitvu. Nejdřív byl hodně nesmělý a bál se, aby našemu figurantovi neublížil, ale pak se pořádně rozjel.

„Není to taková brnkačka, jak to vypadá. Opravdu se s tím dlouho pipláte. Nevím, jestli bych na to měl trpělivost. Už teď jsem se dost bál, abych nikomu neublížil. Ta břitva mě dost znejistila. Ale podle mě byl víc vystrašený náš model,“ smál se Peter.

Profesionálové z pánského holičství soudili, že by se holením mohl opravdu živit. Kdyby ho náhodou muzikály omrzely, mohl by se dát na dráhu barbera. „Sám moc vousů nemám, takže jsem se ani nikde nebyl nechat holit, takže bych aspoň poznal, jaké to je, když to někomu roste,“ smál se Peter.

Ten zatím prkna, co znamenají svět, opustit nehodlá. S cenou Thálie stoupl na ceně a získal prestiž, takže je teď na prvním místě kariéra. Teda ještě se svatbou, kterou plánuje s krásnou snoubenkou Kateřinou Sedlákovou.

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů