Šíp.deník.cz

Eva Decastelo se SOKYNĚ LÁSKY nikdy nezbaví! Musí bojovat o manželovu pozornost

Krásná moderátorka Eva Decastelo je snem mnoha mužů. Její pohledná tvářička, dokonalé křivky a dlouhé vlasy jsou pro mnohé velkým lákadlem. Jenže sexy brunetka by chtěla být jen sexuálním objektem pro manžela René Decastela, což není tolik jednoduché. Za zadkem má neustále sokyni v lásce!

1 / 12
Eva by jako mořská panna obstála na výbornou.

Svůdná moderátorka nedávno oslavila čtyřicet let, ale vůbec na to nevypadá. Instagram  zahlcuje fotkami sexy těla, na kterém každý den maká. Také je ale maminkou dvou malých dětí, které maminku ještě potřebují. Teda aspoň citově, peníze si sami vydělávají točením reklam.

Jenže i tak hezká žena musí neustále bojovat o lásku a pozornost manžela René Decastela, kterého i po deseti letech pořád miluje jako první den. Každý si snad i pamatuje její svatební šaty s obrovským pupkem, protože měla za chvíli rodit.

Eva hraje hru "kdo z koho"

Eva by jako mořská panna obstála na výbornou.Zdroj: Šíp

Ale prostě je život občas nespravedlivý a někdy vás nenechá chvíli vydechnout. Nejenže je Eva Decastelo hyperaktivní člověk, který pořád musí něco dělat, jinak je nesvůj a propadá černým myšlenkám. Ale ještě k tomu v manželském životě nemůže polevit, protože jí hrozí neustále nebezpečí.

I když to tak sama Eva nebere, ale žádná ženě by asi nebylo příjemné, kdyby měla každý den „nakýblovanou“ bývalou manželku muže, kterého milujete, u sebe doma. Ale tohle už je daleko vyšší hra – hra o trpělivost.

Sokyně v lásce nedá pokoj

Eva by jako mořská panna obstála na výbornou.Zdroj: Šíp

Sama moderátorka říká, že to neřeší, že už vlastně Štěpánka Decastelo patří k nim do rodiny. Mají opravdu velmi zvláštní vztahy, když s nimi skoro expartnerka bydlí a společný syn u nich je pořád. Eva má velké srdce, ale přeci jí musí lézt občas takové věci na mozek.

Sice René tvrdí, že už by se k exmanželce nikdy nevrátil, ale zase na druhou stranu se říká, že stará láska nerezaví, takže i kdyby Eva chtěla, nikdy nemůže polevit a mít se aspoň podvědomě na pozoru.

S manželem vyvdala i jeho bývalku

Eva DecasteloZdroj: archiv šíp

U mužů nikdy nevíte, co jim v hlavě přeskočí a utečou do cizí náruče, i když v tomto případě by nebyla cizí, ale z minulosti osvědčená. Štěpánka je pořád sama, má dvě děti a žádného partnera, dokonce hodně přibrala a o práci už dlouho nezavadila.

Vlastně jí podle všeho živí jen alimenty, které dostává z rodinné kasy Reného a Evy. Nebo už si našla job? Od dob, kdy byla reportérkou intimního pořadu, už nikde není vidět. I když má slavné příjmení, které jí může otevírat vrata.

Kamarádky, nebo sokyně v lásce?

Eva i Štěpánka stále nosí stejné příjmení.Zdroj: Šíp/Tilen Vajt

Eva už ale na to, jak jejich rodina vypadá zvláštně, rezignovala. Se Štěpánkou se nakonec skamarádily a teď spolu mohou partnera pomlouvat, protože obě ho znají dost detailně. Je pravda, že byste si nepřítele měli držet co nejblíže u těla, a to přesně Eva dělá.

Zase na druhou stranu zdravá soutěživost manželství určitě prospívá. Nikdo neusne na vavřínech a najednou zjistí, že vlastně jejich láska odešla. Takhle je moderátorka neustále zkoušena a na partnerském soužití neustále pracuje.

Jiné ženy by řekly dost a chtěly být jen ty jediné v manželově životě, ale to moderátorka nechce udělat kvůli synovi z prvního manželství.

Eva té nahoty ještě nemá dost.Zdroj: Instagram

Chcete vidět, jak Eva Decastelo plavala jako mořská víla? Pusťte si toto video:

Zdroj: Šíp
Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů