Šíp.deník.cz

EXKLUZIVNĚ ze zákulisí televize: Šebrle se do výstřihu vnadné Perkausové nedívá!

Šíp se jako jediný dostal do zákulisí zpravodajství televize Prima, kde svým čtenářům odhaluje atmosféru před živým natáčením. Jak vypadají náročné přípravy. Jaké vztahy mezi sebou mají kolegové Eva Perkausová a Roman Šebrle? O tom se můžete exkluzivně dočíst právě u nás.

1 / 19
Co na sebe kolegové práskli?

Moderátoři Eva Perkausová a Roman Šebrle spolu spolupracují už skoro půl roku a stále je humor nepřechází.

Eva s Romanem nejsou jen kolegové, ale rozumí si v soukromí.Zdroj: Profímedia.cz

Šíp se jako jediný dostal do zákulisí zpráv na Primě, kam se jen tak nikdo nedostane. Málokdo ví, jak vlastně zprávy vznikají, jakou přípravu musí podstoupit moderátoři a jak vlastně trvá celkový koloběh, než začne přímý přenos?

Sympatiččtí moderátoři byli našimi průvodci, jak to na televizi vlastně chodí.

S Romanem Šebrlem si na sebe zvykají.Zdroj: FTV Prima

Velké zprávy začínají v 18.55 a Šíp byl na Primu pozván už v chvíli před 17 hodinou, abychom stihli přípravy moderátorů. Přeci jen, i když je Eva Perkausová krásná žena, v maskérně jí musí připravit na kameru, aby byla hezky decentně upravená.

Sice je Eva anděl s ďáblem v těle, což už i Roman poznal na vlastní kůži. Ale před kamerou umí být vážně působivá.

S Romanem Šebrlem si na sebe zvykají.Zdroj: FTV Prima

„Většinou jsem v maskérně tak hodinu. Nejdřív se dělá make-up a pak vlasy. Já se tu vždycky zrelaxuju a těším se, jak budu vypadat. I když je pravda, že na rozdíl od Top Staru ty změny nejsou velké. Přeci jen musím působit důvěryhodněji,“ prozradila Šípu sexy Eva.

Začala se více stylizovat do decentních dam, ale i tak umí být sexy. Ale Roman to prý vůbec nevidí.

Eva s Romanem nejsou jen kolegové, ale rozumí si v soukromí.Zdroj: Profímedia.cz

Zatímco ona se líčila, tak se její kolega Roman Šebrle prodíral kostymérnou a zjišťoval, co si vezme na sebe. „Musí to být vždycky oblek, cítím se v tom dobře. Je to rozdíl oproti mé sportovní kariéře. Já se v maskérně, tak v kostymérně zdržím opravdu málo na rozdíl od Evy,“ smál se Roman.

Dokonce už jsou spolu zváni na společenské akce, ale že by spolu šli na kafe? Mimo práci se prý nescházejí. 

Eva s Romanem nejsou jen kolegové, ale rozumí si v soukromí.Zdroj: Profímedia.cz

A jak se mu vlastně s Evou spolupracuje? „Myslím, že jsme si sedli. Živé vysílání je opravdu náročné, ale my si to ve finále užíváme. Sice jsou to nervy, než se začne točit, ale pak to z nás spadne a užíváme si to,“ dodal Roman.

Oba doufají, že v televizi vydrží co nejdéle.

Na Primě patří mezi oblíbené moderátorky.Zdroj: FTV Prima

Včera měla Eva opravdu hodně vyzývavé šaty, co se jejího dekoltu týkalo. Málokterý muž by odolal tomu skvostnému pohledu na přírodní pětky. Ale Roman je právě ta výjimka, co potvrzuje pravidlo. Prý ho kolegyně jako žena „nebere“.

Tomu se opravdu nechce ani věřit. Eva je snem mnoha mužů. Že by byl Roman slepý?

Její parťák je Roman Šebrle.Zdroj: FTV Prima

„Vím, že občas nosí výstřihy. Nemusíte mi věřit, ale já se jí tam opravdu nedívám. Ne že bych říkal, že není hezká holka, to samozřejmě je, ale já vlastně nemám ani pomyšlení na to, že bych se díval do těch míst. Manželka žárlit nemusí,“ smál se moderátor.

Eva se pak už musela soustředit na práci, proto se nás ujmul Roman a provedl nás celým studiem.

Snaží se působit věrohodně.Zdroj: FTV Prima

My tam s nimi byli do té doby, než začali točit upoutávku, což bylo v 17.50. Už byli oba dva připraveni, načančaní, už si jen museli zopakovat pár zpráv, než to půjde celé do éteru. A jaký jsme z toho měli pocit my? Že si Roman s Evou opravdu sedli a na lidi působí velmi přirozeně a mile. Ty zprávy jsme jim opravdu věřili.

Jak to ale bude, až se z mateřské dovolené vrátí Romanova parťačka Gábina Lašková, je ještě ve hvězdách. Ale zatím si to Eva s Romanem spolu užívají. A jestli chcete vidět celý livestream ze zákulisí, pusťte si ho na facebookovým profilu "Lucie, postrach celebrit".

Eva zaskakuje za těhotnou Gábinu Laškovou.Zdroj: FTV Prima

Více drbů ze života celebrit se dozvíte v tomto videu:

unavailable_media_fill Omlouváme se, video již není dostupné.
Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů