Šíp.deník.cz

EXKLUZIVNĚ: Marian Vojtko ukázal nejen dům, ale i intimnosti své ložnice

Marian Vojtko překvapil a dokonce prozradil, že v kuchyni je jako doma.
Marian Vojtko překvapil a dokonce prozradil, že v kuchyni je jako doma.
Zdroj: archiv Šípu
Sdílej článek:

Oblíbený muzikálový zpěvák Marian Vojtko je považován za nepolapitelného starého mládence, který si rád užívá života. Ale podle bydlení byste to nepoznali. Šíp vzal exkluzivně do vytouženého hnízdečka, kde by jednou chtěl mít rodinu. Ale zatím spíš pořádná mejdany, grilovačky. Pojďte se s námi podívat, kde si jednou bude hýčkat paní Vojtkovou.

Zpěvák Marian Vojtko je znám tím, že si rád užívá života. Vlastně nikdy není sám, je obklopen kamarády a fanynkami, které by byly rády, kdyby mohly povýšit na "post" partnerky. Ale zatím ho ještě žádná žena neuchvátila natolik, aby jí nechal bydlet ve vysněném domě, který si pořídil na hypotéku.

"Když jsem se přestěhoval do Prahy, bydlel jsem na ubytovně. Bylo to opravdu šílené období, ale já neměl moc peněz a bydlel jsem na Slovensku. Nechtěl jsem si platit drahé bydlení. Nakonec jsem se ale rozhodl nastálo zůstat v Praze, tak jsem hledal to pravé, kde bych se cítil jako doma, až jsem našel tento dům," prozradil Marian.

Nejvíce času prý tráví v prostorném obývacím pokoji, kde nejen občas kouká na televizi, ale hlavně si tam i zkouší nové muzikálové role. "Občas se bojím, aby si na mě sousedi nestěžovali, naštěstí se ještě nic takového nestalo. Snažím se moc nezpívat večer, i když mi to párkrát ujelo, když tu byl mejdan," smál se Marian.

On je takový veselý člověk, který rád pořádná různé grilovačky s přáteli. "Proto se vždy těším na jaro a léto, kdy můžu konečně odkrýt bazén a u toho si hezky grilujeme a popíjíme. Miluju večerní koupačky s dobrou skleničkou vína," usmíval se Marian.

Dokonce překvapil tím, že netráví zase všechen čas na mejdanech, ale dokonce se i rád angažuje v jeho prostorné kuchyni. "Jsem velký kluk, takže si rád něco uvařím. V mrazáku mám vždy připravené nějaké dobré masíčko, miluju steaky na všechny způsoby. Ale rád si udělám nebo i návštěvě třeba špagety," pokračoval dál zpěvák.

Nakonec se osmělil a dokonce nás vzal do ložnice, kde se prý občas dějí orgie. "Jsem svobodný muž, tak proč bych tu nemohl mít nějakou ženu. Třeba by ty stěny něco zajímavého na mě řekli. Ale já to mám spíš na dobrý spánek, postel jsem vybíral dlouho, aby se v ní pohodlně leželo," řekl s úsměvem na rtech Vojtko.

I koupelna je taková trochu intimní. Rohová vana je plná kosmetiky, vedle které je ale i ice kýbl na vychlazení vínečka. "Když tu mám návštěvu, musím být přeci vybaven. Ale já sám si rád dám pěnovou vanu, k tomu si dám hezky bublinky a jen tak relaxuju, nebo si pustím televizi," dodal Marian.

Jeho dům je opravdu moc hezký, člověk se tam cítí jako doma v příjemné atmosféře. Přesně dělaný pro rodinu. Tu by Marian chtěl, ale nejdřív musí najít tu pravou. To se zatím nepovedlo, tak je to spíš takový dům pro mejdany, než se změní na dětské obydlí.

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů