Šíp.deník.cz

EXKLUZIVNÍ FOTO: Rychtář podal trestní oznámení! Macura prý Bartošovou unesl

5 fotografií 5
Josef Rychtář je na policii častým hostem.
Josef Rychtář je na policii častým hostem.
Zdroj: Šíp
2013 - Oba partneři vypadají zamilovaně 2013 - Bitka Macury s Rychtářem v Zaječí. V Zaječí plály vášně. Bitka mezi Macurou a Rychtářem na Ivetině dubnovém koncertu v Zaječí.
Sdílej článek:

Josef Rychtář byl dnes ve večerních hodinách na policejní stanici v Uhříněvsi kvůli tomu, že se domnívá, že jeho přítelkyně, zpěvačka Iveta Bartošová, byla unesena! Šíp byl u toho!

Případ Bartošová nekončí jen tím, že zpěvačku její ctitel Zdeněk Macura vyzvedl u jejího domu za doprovodu televize Prima a odjel údajně do Rakouska. Pokud tam jel, tak bez dokladů zpěvačky, které sebou Rychtář vzal na oddělení v Uhříněvsi. Tam šel podat trestní oznámení na Zdeňka Macuru, protože ho podezírá z únosu. "Iveta nebyla ve stavu, kdy by se dokázala svobodně rozhodnout. Nakonec to je vidět i na záznamu televize Prima, která ochotně všemu asistovala," přiblížil důvod své návštěvy na policejní stanici a pokračoval: "Podávám trestní oznámení pro únos, pro omezování na osobní svobodě a požaduji, aby bylo vyhlášeno celostátní pátrání," řekl Rychtář. Zjišťujeme další podrobnosti…

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů