Šíp.deník.cz

EXKLUZIVNÍ ZÁBĚRY ze zákulisí koncertu Kabátů! Šíp byl pozván Pepou Vojtkem

6 fotografií 6
Kapela hraje neuvěřitelných 30 let a jejich hvězda stále stoupá.
Kapela hraje neuvěřitelných 30 let a jejich hvězda stále stoupá.
Zdroj: Profimedia.cz
Kapela hraje neuvěřitelných 30 let a jejich hvězda stále stoupá. Kapela hraje neuvěřitelných 30 let a jejich hvězda stále stoupá. Kapela hraje neuvěřitelných 30 let a jejich hvězda stále stoupá. Kapela hraje neuvěřitelných 30 let a jejich hvězda stále stoupá.
Sdílej článek:
VIDEO LIVESTREAM:Kabáti

LIVESTREAM:Kabáti

Skupina Kabát už má tak zajetou tradici, že pokaždé dokáží vyprodat koncert. Tisíce skalních fanoušků by se chtělo dostat do blízkosti svých idolů, ale ne každému se tak poštěstí. Šíp se ale do zákulisí dostal a přináší vám z toho ojedinělé záběry.

Nesmí vám uniknout
Nesmí vám uniknout

Skupina Kabát se už třicet let drží na špici a rozhodně se z ní nechtějí dostat dolů. Proto jejich koncerty mají takovou šťávu, atmosféru a lidé si nenechají ujít jediné vystoupení. Umějí to rozjet více než mladší kapely.

Jejich písničky jsou zapamatovatelné, některé už zlidověly, ale jestli byste čekali, že jsou členové namyšlení páprdové, to byste se mýlili. Šíp byl exkluzivně pozván Josefem Vojtkem na jejich zvukovou zkoušku, abychom si s nimi mohli popovídat, ale také udělat exkluzivní záběry.

Nechali nás nakouknout do zákulisí a mohli jsme si natočit jejich vystoupení jen před skalními fanoušky, kteří se tam po dlouhém přemlouvání dostali. Jinak si ale nemohli nic fotit a natáčet. Jen my ze Šípu jsme měli povolení udělat si jakýkoliv záběry.

Zatímco se Kabáti rozehřívali, rozehrávali a rozezpívávali, mohli jsme si je u toho natočit. Jestli byste čekali nějaké hádky, ponorku či trému, to byste tam nenašli. Chlapi z Kabátů byli velmi dobře naladěni a byli samí vtípek.

Ale jakmile museli na zvukovou zkoušku, stali se z nich profíci každým coulem. A chcete vidět, jak jim to na té zvukovce šlo? Podívejte se na video v naší fotogalerii.

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů