Šíp.deník.cz

EXKLUZIVNÍ ZPOVĚĎ Petry Černocké: VÁŽNÁ NEMOC dcery mě dostala na dno

Herečka Petra Černocká je pořád pro mnohé tou Saxanou, která měla knihu kouzel. Jenže sama sympatická brunetka by sama potřebovala nějaké čáry, aby mohla pomoci své milované dceři. Ta se prala se zákeřnou nemocí a na vše byla sama!

1 / 12
Petra pózuje u starožitného zrcadla a stolku. Těmito věcmi dům vybavil její muž.

Sympatická herečka, které se neřekne jinak než Saxana, si prošla v životě hrozným peklem. Zemřela jí milovaná maminka, ale také přišla o syna krátce po porodu. Proto se tak upnula na svou dceru Barboru.

Dýchala by pro ni, vzdala se všech filmových rolí jen, aby ji ochránila. Nepřežila by, kdyby se jí, byť sebemenšího, stalo. Byla až apatická, když nebyla se svou holčičkou. Proto jí zpráva o tom, že nevěděla o její vážné nemoci, dostalo doslova na kolena.

Život jako procházka peklem

Receptem na zdravý look je prý dobrá nálada.Zdroj: Profimedia

Herečka Petra Černocká by nikomu nepřála, aby přišel o své dítě jako ona sama. Vytouženého synka oplakává dodnes, i když se snaží tvářit statečně a nad věcí. Ale smrt vlastního miminka musí být horší než umírat zaživa. Najednou vám chybí kus sebe.

Když přišla o chlapečka, zhroutil se jí celý svět. Najednou byla tou, co ztratila dítě a všichni ji litují. Nechtěla, aby na ni koukali jako na chudinku, ale ta bolest jí natolik ničila, že se sesypala jako domeček z karet.

Dcera maminku srazila na kolena

Petra Černocká přišla s manželem Jiřím Pracným.Zdroj: Tilen Vajt

Pak veškerou pozornost upnula na dceru Báru Vaculíkovou, která pro ni byla vším. I když už nežila s jejím tatínkem, ale vdala se za jiného muže, vždycky byly jako kamarádky, které si říkají všechno a vědí, že jsou tu pro sebe, i kdyby nastal konec světa.

Ale teď vyšlo na povrch, že si asi zas tak blízké nebyly, jak si myslela Petra. Najednou od své dcery dostala přímý zásah do srdce, které se jí tím zlomilo na tisíc kousků. Až z novin se teprve dozvěděla, že její dcera trpěla mentální bulimií!

Změna nálad a uzavření se do sebe

S dcerou a vnučkou možná jednou založí hudební trio. Zdroj: Šíp

„Vůbec jsem o tom nevěděla, vyčetla jsem to až z novin. Byla jsem z toho naprosto v šoku, že jsem si to nikdy nevšimla, nebo proč mi to neřekla. Tak závažnou věc bych přeci měla vědět, ale Bára se stáhla do sebe,“ rozpovídala se Petra exkluzivně pro Šíp.

„Já jsem jí tenkrát, když jí bylo sedmnáct, koupila malý byteček, kam se přestěhovala, protože se chtěla hrozně osamostatnit a tam to prý mělo všechno začít. Najednou se uzavřela do sebe, ale my jsme předpokládali, že je to jen další životní postoj,“ pokračovala dál.

Saxana si vykouzlika šťastný konec

Krásná byla tehdy a krásná je i dnes.Zdroj: Archiv

„Ale teď si až zpětně uvědomuji, že jsem na ní měla dávat víc pozor a brát ty podivné příznaky vážněji. Ale sama mi teď přiznala, že to tak dlouho netrvalo, pak odcestovala do Austrálie, kde se dala naštěstí do pořádku,“ dodala Petra.

Ta je ráda, že to vše dopadlo dobře a z dcery se nestala troska, která řeší jen jídlo. Teď je také zpěvačkou a má sama dceru. To je s mámou semklo ještě víc a Bára přísahala, že už se Petra nedozví žádná další tajemství z novin.

Kdyby zase něco vyplulo na povrch, o čem by Petra nevěděla, asi by už to nepřežila. Chce, aby dcera byla šťastná a se všemi problémy se mamince svěřila.

Petra pózuje u starožitného zrcadla a stolku. Těmito věcmi dům vybavil její muž.Zdroj: Šíp PLUS

Chcete vidět celý rozhovor s Petrou Černockou? Klikněte na toto video:

Zdroj: Šíp
Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů