Šíp.deník.cz

5 nejodvážnějších dekoltů Ewy Farne: Tady se PRSA DRALA VEN:

Zpěvačka Ewa Farna není proslulá jen svým jedinečným hlasem, ale také tím, že ráda odhaluje kousky svého korpulentního těla. Především "horňáci" si přijdou na své, protože prsa idolu mladých jsou tak velká, že se jen tak do výstřihu nevejdou. A to je teprve pohled.

1 / 11
Ta Ewa je ale potvůrka.

Známá zpěvačka sice není žádnou ultraštíhlou modelkou, ale i přes posměšky na její korpulentní postavu má její mírná nadváha pozitivum – obrovský dekolt. Když byla začínající děvčátko, na jejím hrudníčku nebylo skoro nic, a teď? Může se chlubit naditým výstřihem.

Její manžel si rozhodně nemá na co stěžovat. I když jeho manželka neváží zrovna dvacet kilo i s postelí, má vedle sebe opravdu pořádnou ženu, za kterou se otočí nejeden muž. Stačí, když si vezme tričko s větším dekoltem, a o pozornost je postaráno.

Ráda chodí bez podprsenky

Ta Ewa je ale potvůrka.Zdroj: Instagram

Slavná česko-polská pěnice Ewa Farna se snaží svou váhu neřešit, být nad věcí a spíše se těm posměváčkům smát. Jenže občas to nejde a dojde i na ni velký splín. Komu by se líbilo, kdyby byla veřejným terčem posměchu?

Neustále někde slyší nebo vidí, jak by měla zhubnout, že je obézní, roste do šířky a podobné narážky na její postavu. Ale na druhou stranu si uvědomuje, že má značkou převahu nad těmi vychrtlinkami, které nemají na hrudníku vůbec nic.

Spodní prádlo jí nic neříká

Ta Ewa je ale potvůrka.Zdroj: Instagram

Za to Ewa se může pyšnit minimálně pětkami, které možná ještě vyrostou. A sama Ewa si uvědomuje, jaká škoda by byla, kdyby je zahalovala. Její fanoušci by zaplakali, kdyby se oblékala jako jeptiška a ze svých pokladů neukázala vůbec nic.

Naštěstí zpěvačka si moc dobře uvědomuje, kde jsou její přednosti. Kromě zpěvu dokáže zaujmout ještě naditým dekoltem, za který by se nestyděla kdejaká sexbomba. A ona k tomu nepotřebuje žádné silikony!

Ráda se chlubí naditým výstřihem

Ta Ewa je ale potvůrka.Zdroj: Instagram

Málokterá holka ze showbyznysu se může pyšnit tak naditým dekoltem a bez plastických operací. Proto se Ewa nebojí a bere si výstřih, kam jen může. Nohy moc neukazuje, ale za to vyvinutá prsa, to má na denním pořádku.

Kdyby se vyhlašovala anketa o nejnaditější výstřih mezi českými hvězdami, Ewa by se umístila na předních příčkách, ne-li na první. Sami posuďte, že je to skvost, co má na hrudi. A nemusí to být žádné silikonové fotbalové míče, které má až pod bradou.

Tato fotka vyvolala pořádný rozruch

Zpěvačka se mění před očima.Zdroj: Instagram

Tento snímek vznikl ještě v době, kdy Ewa nebyla tak oplácaná, ale chlubila se i tak výstavním dekoltem.

Ta Ewa je ale potvůrka.Zdroj: Instagram

Více informací ze života slavných naleznete v tomto videu:

Zdroj: Šíp
Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů