Šíp.deník.cz

Hvězdný Karel Gott žije v OBROVSKÉM STRACHU! Čeho se tolik obává?

Jeho popularita vypadá nekonečně, ovšem nejslavnější český zpěvák má i tak pocit, že to nemusí stačit. Jeho obavy se navíc ještě umocnily po tom, co se zrušila soutěž Zlatý Slavík. Co přesně nedá Mistrovi spát?

1 / 10
Zpěvák měl ze své role radost, ale vidí to tak i kritici?

Pokud se některému člověku u nás opravdu má říkat celebrita a podobné označení si plně zaslouží, pak to není nikdo jiný než legendární Karel Gott. Právě jeho totiž znají nejen po celé Evropě, ale i v mnoha dalších koutech světa a uznání si bezesporu zaslouží.

Na výsluní se totiž nachází desítky let, jeho písničky jsou nesmrtelnými hity a broukají si je lidé všech věkových generací. Dá se navíc počítat s tím, že jejich popularitě jen tak neodzvoní, i když Karel má trochu jiný názor. Dokonce se bojí, že se na něj jednou zapomene!

Na důchod nepomýšlí

Zpěvákova dcera už by se ráda vyrovnala vrstevníkům.Zdroj: Profimedia.cz

„Stačí pár chybných kroků,“ řekl Gott v rozhovoru pro idnes.cz, který dokonce přiznal, že během koncertování ho i vzhledem k nepřeberným zkušenostem, které má, dodnes přepadávají pocity nervozity.

Trošku ho možná vylekalo zrušení ankety Český slavík, kterou s železnou pravidelností až na výjimky vyhrával dlouhé roky a jeho hláška: „Tak letos jsem to opravdu nečekal,“ se stala už tak trochu kultovní a všichni se na ní těšili. Nemá ale problém přiznat i to, že ho velké koncerty dokáží vyvést z míry. 

Rodina na prvním místě

Zpěvák měl ze své role radost, ale vidí to tak i kritici?Zdroj: Profimedia.cz

„V šatně jsem ještě machr. Když ale vejdu na jeviště a vidím O2 arenu plnou až nahoru, řeknu si: A sakra. Na to si musím vzít Pampersky,“ přiznal, že to pro něj ani po tolika letech není rutina a každý podobně složitý koncert bere jako velkou výzvu.

Moc dobře totiž ví, že sice má věrné, ale také i náročné fanoušky, kteří jsou zvyklí na určitý standart, který jim poskytoval během své dlouhé kariéry. Navíc to nedělá jen pro ně, ale i pro svou rodinu.

Nechce být k ničemu

Zpěvák měl ze své role radost, ale vidí to tak i kritici?Zdroj: Profimedia.cz

„Manželce a dětem chci ukázat, že táta je tu ještě k něčemu,“ dodává zpěvák a z jeho slov je patrné, že stále potřebuje sám sebe vidět v co nejlepším rozpoložení a především míst dost síly na to, aby společně s Ivanou co nejlépe vychovali společné dcery a připravili je na někdy krutou realitu života, která je čeká.

Na druhou stranu může být Karel klidný, protože pokud se na něj někdy zapomene, tak to bude s vysokou pravděpodobností v době, kdy už nejen on, ale i jeho fanouškové všech věkových kategorií budou na společně na „onom“ světě a vlastně tedy všichni spolu.

Měl by se šetřit, aby tu byl pro své obdivovatele a nejbližší co nejdéle. Sám si to uvědomuje, ale nechce jen tak sedět na zadku a nic nedělat. To on prostě neumí.

Řekl i pár slov, ale pak hned odešel.Zdroj: Profimedia.cz

Více zajímavostí ze života celebrit se dozvíte v tomto videu:

Zdroj: Šíp
Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů