Šíp.deník.cz

Hailey Bieber si DOŠLÁPLA NA SELENU: Tajné špehování ve studiu jógy!

Modelka Hailey Baldwin/Bieber si po nedávném přiznání svého manžela, že svou ex přítelkyni Selenu Gomez stále miluje, na zpěvačku hitu Wolves pořádně došlápla; obě totiž chodí do stejného studia jógy. 

1 / 9
Selena Gomez a Hailey Baldwin Bieber

Hailey Bieber se momentálně snaží zachránit vlastní manželství, jenže bez spolupráce svého drahého manžela je to obtížnější, než čekala. Justin Bieber se utápí v smutku, depresích a úzkostech, a Hailey se pomalu propadá do stejné noční můry. Zpěvák singlu Sorry se před měsícem na Instagramu přiznal, že svou manželku bezmezně miluje, ale stále cítí nehynoucí lásku i ke své bývalé přítelkyni Seleně Gomez. Aby se Hailey zbavila této věčné překážky, začala svou sokyni v lásce špehovat v oblíbeném studio jógy a přes společné známé se snaží zjistit její největší slabiny!

Stejné studio jógy

Hailey Baldwin BieberZdroj: profimedia

Hailey Bieber nepodceňujte, když chce, dokáže být mrcha. A když jde o záchranu skomírajícího manželství, udělá, co je třeba. Nebojí se dokonce navždy zbavit té největší překážky v jejím vztahu s Justinem, jeho bývalé lásky Seleny Gomez. Tím navždy zbavit nemyslíme, že by si na ni počkala za keřem a zabila ji, daleko od toho ale nemá.

Zjistilo se, že Hailey a Selena navštěvují jedno studio jógy. Tichá dohoda, že každá bude chodit v jiný den či jinou hodinu, aby na sebe trapně nenarazily a nevzniklo dusno skončila v okamžiku Justinova nestydatého instagramového přiznání. 

Nestydatě se vyptává na sebe a Justina

Selena GomezZdroj: profimedia

Blízký zdroj Hailey tvrdí, že se snaží Selenu špehovat přes ostatní návštěvnice studia, vyptává se jich, kdy Selena přišla, jak dlouho se zdržela a co povídala. Dokonce se neostýchá zeptat, jestli před třídou zmiňuje Justina.

,,Hailey se začala sbližovat s jejími kolegyněmi, což všem přišlo trochu podezřelé," prozradil zdroj. ,,Nikdy se totiž s ostatními ve třídě nebavila, z ničeho nic ten zájem projevila a vyptává se je na různé věci, většina se točí kolem Seleny a jejích návštěv. Jedné slečny se na rovinu zeptala, jestli Selena zmiňovala její jméno nebo Justina."

Selena je od léčení na zcela novém místě

Selena GomezZdroj: profimedia

Podle holek ze třídy se Hailey nestydatě nabourala do uzavřeného kruhu kamarádek. ,,Selena tam chodí víckrát než Hailey, je to její teritorium a Hailey se ho snaží přečurat. Holky nic neprozradily, mlčí jako jeden muž a svou kamarádku nezradí, Hailey se ale nevzdává. Snaží se na Selenu zjistit něco, čím by ji navždy vystrnadila ze života svého muže."

Selena na vyzvídání nijak nereagovala a dál chodí na lekce jógy, aby Hailey dokázala, že se jí vůbec nebojí. Sama Selena se o Bieberova nezajímá, to alespoň tvrdí její nejlepší přítelkyně. Od svého léčení na podzim loňského roku je populární zpěvačka na zcela jiném místě a jméno Justin jí nic neříká. ,,Posunula se mílovými kroky, zatímco Hailey stále stojí na místě a nenechá Selenu na pokoji," uzavřel zdroj.

Co se děje u nás?

Zdroj: Soňa Broulíková
Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů