Šíp.deník.cz

Herec Jaromír Hanzlík o OSUDOVÝCH ŽENÁCH: Tohle se jeho partnerce líbit nebude!

Známý herec Jaromír Hanzlík dosáhl v kariéře všeho, co si jen přál. Zahrál si v desítkách filmů i seriálů, které si diváci oblíbili. Dokonce si vyzkoušel i režisérskou pozici. Ale o jeho milostném životě se nedá říct, že by byl zvlášť úspěšný…

1 / 12
Jaromír Hanzlík má jasno, hrát už nebude.

Herec známý třeba z filmu Léto s kovbojem byl už od mládí velkým lamačem dívčích srdcí. Byl rád středem dívčí pozornosti, nakrucoval se jako páv, chodil hrdě jako kohout a fanynky mi padaly k nohám.

Dokonce se spekulovalo, jestli neměl románek s hereckými kolegyněmi Danielou Kolářovou či Libuškou Šafránkovou. Ta přiznala, že byla do kolegy bezhlavě zamilovaná. Ale herec jakýkoliv fyzický kontakt s herečkami popírá.

I v pokročilém věku stále žádaný

Momentálně září v pokračování Sanitka.Zdroj: Herminapress

Jen se Jaromíru Hanzlíkovi vždy líbilo, že ho ostatní měli za pořádného kance. Sice sám sebe nazývá stydlínem, kterého musela vždy sbalit žena, ale nikdy neuměl být sám a v mládí prý střídal jednu sukni za druhou.

Vyzkoušel si i to, jaké je to žít v manželství. Ale takový vztah mu rozhodně nevyhovoval, cítil se být svázaný a nebylo to nic pro jeho bohémskou duši. Sice vypadal jako slušňáček, ale ono asi Jaromíra občas bylo také dost.

Slušňák, nebo lamač dívčích srdcí?

Herci by se k sobě hodili.Zdroj: Facebook.com

Sám přiznává, že těch vztahů za život měl dost. Když byl kluk, užíval si plnými doušky svobody a slávy, která mu pomohla k mnoha seznámení s vilnými slečnami. Ale pak si řekl, že by potřeboval mít vedle sebe nějakou tu stálici. Ale to také nevydržel u jedné.

„Ženatý jsem byl jen jednou, s maminkou mého syna. Od roku 1980 jsem měl vždy jen partnerky. Nevidím v tom žádný rozdíl, nepotřebuji mít na svoji ženu papír, aby vztah fungoval," přiznal naprosto otevřeně v magazínu Téma. 

Radši smrt než svatbu!

RodinkaZdroj: archiv

To se ale asi nelíbí jeho současné partnerce Lence, se kterou žije už deset na psí knížku a na svatbu Jaromír zrovna nepomýšlí. I když většina žen touží potom, že jí muž jejího života požádá o ruku a tím ji potvrdí, že s ní do budoucna počítá.

Jenže to se herci dělat vůbec nechce. Sice Lenku miluje, paní Hanzlíkovou z ní prostě neudělá. Nechce jí splnit dívčí sen, aby se cítila zase jako princezna a mohla ke svému muži vzhlížet. Ale to se prostě jen tak nedočká, protože tak neučinil ani v minulých partnerstvích.

Dlouholeté vztahy a žádné svatby

SanitkaZdroj: archiv

„V životě jsem měl téměř pravidelně dvanáctiletky. Dvanáct let jsem chodil do školy, dvanáct let jsem byl ženatý, pak jsem žil dvanáct let s Janou Brejchovou. S Danou ve Švýcarsku jsem to protáhl o tři roky na patnáct let a teď už deset let žiju s Lenkou a doufám, že je to už ve finále," dodal Hanzlík. 

Aby pak nakonec nekoukal, že zůstal sám. Sice už jsou oba dva v pokročilém věku, ale ženy po sňatku touží snad v každém věku. Chce svůj život odevzdat muži, kterému tolik věří, miluje ho a položila by za něj život. Bohužel to Jaromír vidí jinak.

Po jedné zkušenosti se stal zarputilým odpůrce svateb. Sice ženy pustí do svého života, ale slavné příjmení už žádné nedá…

Jaromír Hanzlík z hvězdného seriálu zmizí. Scenáristé ho nechají umřít.Zdroj: Šíp

Více zajímavostí ze života celebrit uvidíte v tomto videu:

Zdroj: Šíp
Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů