Šíp.deník.cz

Už od ní utekl? Palác a jeho náznak, že Harry a Meghan už nejsou svoji

I vrabci na střeše si už cvrlikají, že mezi princem Harrym a jeho ženou Meghan to neklape. Podle expertů ho vévodkyně úplně ovládá a kdyby se schylovalo k rozvodu, nikdo by se tomu nedivil. Právě to nedávno naznačil Buckinghamský palác.

1 / 11
Vévodkyně Meghan a princ Harry

Princ Harry a Meghan doslova šokovali britskou veřejnost, když oznámili, že se vzdávají svých královských rolí a chtějí pracovat. Královna o jejich rozhodnutí neměla ani ponětí, ale popřála jim v novém životě štěstí. Dodala, že by si přála, aby právoplatnými členy královské rodiny zůstali. To oni však odmítají.

Manželé se tím vzdali nároku na používání titulu HRH, tedy for His and Her Royal Highness (Její/Jeho Královská Výsost). Mluvčí Buckinghamského paláce uvedl, že od teď budou jen Harry, vévoda ze Sussexu a Meghan, vévodkyně ze Sussexu. Dříve však čárka po ženském jménu znamenala, že je dotyčná osoba rozvedená.

Meghan už rozvedená byla, s Harrym se však rozvod zatím nechystá

Jednání o vystoupení páru z královských povinností pokračuje. Vévodkyně Meghan odjela před tlakem do Kanady, zatímco princ Harry jedná s královnou.Zdroj: Profimedia.cz

„Namátkou se jednalo o Dianu, princeznu z Walesu a Sarah, vévodkyni z Yorku,“ poznamenal moderátor Alastair Bruce v pořadu Sky News a dodal, že mluvčí tak neúmyslně způsobil rozruch. Rozvádět se v královské rodině se přeci nesluší.

Meghan se chce zřejmě znovu vrátit na obrazovky

„Co je na tomto výroku nejpozoruhodnější, je to, že je královna označovala jako„ Harry a Meghan“ a ne podle svých královských titulů. Může to být velká stopa pro budoucnost,“ napsal Meyers.Zdroj: Profimedia.cz

I proto měla Meghan vstup do královské rodiny tak těžký. V minulosti už se totiž jednou rozvedla. Jejím manželem byl televizní producent Trevor Engleson, a to na pouhé dva roky. V roce 2013 se konal rozvod a v roce 2018 se Engleson znovu oženil.

Kariéru herečky opustila, ne však nadobro

„Harryho její postoj dojal, i když návštěva toho místa pro něj nebude nic příjemného. K matce má dodnes velmi vřelý vztah. Ale přesto, že pro něj bude vše velmi těžké, moc si váží toho, kolik to pro Meghan znamená,“ zní z Buckinghamského paláce.Zdroj: Profimedia.cz

Hvězda seriálu Kravaťáci se musela vzdát své kariéry, aby si mohla prince Harryho vzít. V současné době je ale všechno jinak, protože vládnout spolu nebudou. Vévodkyně se tak může na obrazovky nenápadně vrátit, což zřejmě celou dobu chtěla.

Umí si jít za svým

„Meghan má prostě spoustu důvodů, proč by svou zesnulou tchyni chtěla pochopit. Je nedílnou součástí Harryho života, nemůže být pochyb o tom, že i po odchodu od svých povinností princezně Dianě oba projeví nějakou poctu.'Zdroj: Profimedia.cz

Její sestra Samantha Markle tvrdí, že přesně tohle Meghan zamýšlela. Královská rodina byla jen odrazový můstek, aby pak mohla konečně dobýt Hollywood. Cestu si tak dost zkrátila. Normálně by to obyčejné hvězdičce z béčkových seriálů trvalo mnohem déle.

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů