Šíp.deník.cz

Herec Jan Kačer na úplném dně: UTÍKÁ OD NEMOCNÉ MANŽELKY!

Herec Jan Kačer si sahá na dno svých psychických i fyzických sil. Pro svou ženu Ninu Divíškovou byl vždy velkou oporou a snaží se jí být i dnes. Ale zažívá přitom muka. Láska jeho života ho nepoznává, je dezorientovaná. A Kačer už její zlé stavy nedokáže vydržet a utíká pryč!

1 / 20
Herec se o svou manželku bojí.

Herec se o svou manželku bojí.Zdroj: Profimedia.cz

To, co děje slavnému herci ve stáří, to je bezpochyby nejhorší noční můra každého milujícího muže.

Snaží se být nad věcí.Zdroj: Profimedia.cz

Před oltářem si herec Jan Kačer s Ninou Divíškovou slíbili, že spolu budou v dobrém i zlém, ve zdraví i nemoci. A to se teď také snaží umělec dodržovat. Ale chvíle, kdy ho milovaná žena nepoznává a je zlá na okolí, ho doslova ničí.

Ninu její nemoc doslova sžírá zaživa. Jan si uvědomuje, že už to vlastně není ona, ale zažívá občas doslova hrůzu.

Do společnosti chodí už jen výjimečně.Zdroj: Profimedia.cz

Snaží se, jak může, je Nině obrovskou oporou, snaží se jí uklidňovat, když jí je nejhůř. Ale bohužel Alzheimer je nevyzpytatelná choroba, která napadá mozek. I když herečka vždycky měla bravurní paměť, teď má takové výpadky, že z toho Jana bolí u srdce.

Herečka už ani nechodí mezi lidi. Je radši doma, kde je jí nejlépe. Potřebuje být tam, kde to moc dobře zná, aby jí paměť alespoň trochu fungovala.

Nina neuvěřitelně chřadne.Zdroj: Profimedia.cz

„Jednou je hůř, jindy líp, ale není to žádné veselé období. Snažíme se všichni fungovat, jak nejlépe to jde,“ prozradil smutně herec pro časopis Sedmička. Stále si nedokáže připustit, že by jeho životní láska byla tak vážně nemocná, aby péči o ni přenechal odborníkům.

Pamatuje si na krásné chvíle, kdy s Ninou obráželi večírky, společně se smáli, milovali a bylo jim neskutečně dobře.

Herci spolu žijí dlouhých 62 let.Zdroj: Profimedia.cz

Chtěl by si pamatovat jen ty hezké chvíle, které s manželkou zažil. A že těch momentů bylo. Vždyť dvojice patří k jednomu z nejstabilnějších páru českého showbyznysu. Vždycky si na to pěkné vzpomene, když je Nina k nepoznání. Ale pomalu už ani to nepomáhá.

Přitom to byla obrovská láska, kterou se ale snaží překazit zákeřná nemoc, na kterou bohužel není žádný lék.

Před nemocí tvořili spokojený pár.Zdroj: Profimedia.cz

„Někdy se mi chce až řvát, protože tu nemoc nesnáším. A pak stáří vůbec není veselé, jak někdo říkal,“ propadá občas do depresí a černých myšlenek. Chce tu být pro manželku, ale sám by občas potřeboval pomoc a objetí. Aby mu někdo řekl, že tu někdo pro něj je.

Občas je Nina vysmátá, ale pak přijde temné období, které ji změní k nepoznání.

Chřadme mu před očima.Zdroj: Profimedia.cz

Poslední dobou ale začal Kačer od manželky přímo utíkat. Nechce jen bezvládně sedět doma a čekat, kdy se stav milované manželky zase zhorší. Potřebuje společnost, aby mohl čerpat novou energii. Proto kývl na nabídku účastnit se besed, se kterými objíždí republiku.

Potřebuje společnost lidí, potřebuje na chvíli vypnout, aby mohl být zase ten silný.

Herec se snaží být své manželce oporou.Zdroj: Profimedia.cz

Oddech od péče o manželku má jen jedno negativum. Kačer nerad nechává Ninu bez své přítomnosti, protože jsou světlé chvíle, kdy je to zase jeho manželka, která miluje život. Bohužel těch chvil je čím dál méně a sám herec potřebuje někde vypnout hlavu a zapomenout na to, jak je stáří kruté.

I proto vyrazí s kamarády na sklenku vína, popovídat si o něčem jiném než o zdravotním stavu.

Jan KačerZdroj: archiv

Manželce po návratu poctivě vynahrazuje chvíle, kdy byl pryč. Možná si i své cesty vyčítá, stejně jako občasnou úlevu, kterou cítí, když může být mezi „normálními“ lidmi, neřešit Alzheimera, prostě si s kolegy a fanoušky povídat veselé historky, které za život nasbíral. Pak se ale na ženu těší natolik, že třeba plánuje, jak pojedou do Bechyně na chatu. Tak vypadá pravá láska! Slavní manželé by mohli vyučovat, jak být partnerovi oporou.

Manžela, jako je Jan Kačer, by si přála snad každá žena. Ten by se pro lásku klidně doslova obětoval.

Známý režisér nemá z práce své vnučky radost.Zdroj: Šíp

Více drbů zee života slavvných uvidíte v tomto videu:

Zdroj: šíp
Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů