Šíp.deník.cz

Herec Jan Přeučil PROMLUVIL o Šafránkové s Abrhámem: SONDA DO JEJICH SOUKROMÍ

Herečka Libuška Šafránková s manželem Josefem Abrhámem žijí v ústraní, do společnosti nechodí, poslední dobou se o nich moc neví. Ale to by nebyl Šíp, aby pro své čtenáře nevypátral informace, jak se teď mají. Na to jsme se zeptali jejich velkého kamaráda Jana Přeučila.

1 / 19
Slavné manželské páry se často navštěvují.

Slavné manželské páry se často navštěvují.Zdroj: Profimedia.cz

Sympatický herecký pár Jan Přeučil a Eva Hrušková se pro Šíp rozpovídali o své životě, ale i o životě přátel.

Slavné manželské páry se často navštěvují.Zdroj: Profimedia.cz

Milovaná Popelka Libuška Šafránková je miláčkem národa už od svého mládí. Když si vzala hereckého kolegu Josefa Abrháma, spousty mužům tím zlomila srdce. Jestli ale čekali, že bohémské manželství dopadne špatně, měli velmi špatný odhad.

Dodnes jsou spolu manželé šťastni, vrkají jako hrdličky. Josef stál po boku své ženy i v boji se závažnou chorobou.

Slavné manželské páry se často navštěvují.Zdroj: Profimedia.cz

Slavní manželé už spolu žijí přes čtyřicet let a nedají na sebe dopustit. „Oni jsou stále jako zamilovaní školáci. Je na nich vidět, jak jsou spolu spokojení. Jsou sehraný tým jako já s manželkou Evou. Nehádají se, jen se tak poštuchují, ale to je z lásky,“ začal Šípu vyprávět Jan Přeučil.

S Evou Hruškovou má Libuška společného nejen roli Popelky, ale také to, že jejich sestry žily v Německu.

Sestry k sobě mají blízko.Zdroj: Profimedia.cz

Toho pojí především velké přátelství s Josefem Abrhámem. Studovali spolu DAMU a užívali si života, jak jen mohli. Studentský život byl náročný, ale často na něj herci vzpomínají. „Na to se nedá zapomenout, byli jsme skvělá parta,“ řekl Jan.

Libuška s Josefem vypadají nedostupně, ale přitom jsou v soukromí prý velmi zábavní.

Naposled se společně ukázali na veřejnosti před čtyřmi lety.Zdroj: Profimedia.cz

Ten se pak dokonce skamarádil i s Libuškou, která si moc lidí k tělu nepouští, ale u Přeučila s Evou Hruškovou udělala výjimku. „Spousta lidí si myslelo, že se s Libuškou nemáme rádi kvůli tomu, že já byla ta první Popelka a ji si národ jako Popelku oblíbil víc,“ přidala se k rozhovoru Eva Hrušková.

Libušce už nikdy nikdo neodpáře pohádku Tři oříšky pro Popelku.

Nedají na sebe dopustit.Zdroj: Profimedia.cz

„Jenže to tak vůbec není. My jsme s Libuškou občas spolu hrály a vše si vyříkali. Já jí to opravdu přála. Když já jsem hrála Popelku, tak byla černobílá, já hodně mladá. Lidi chtěli už barevné pohádky. Já sama mám moc ráda Tři oříšky pro Popelku,“ dodala se smíchem manželka Jana Přeučila.

Slavní manželé si nemohou přátelství s dalším slavným párem vynachválit.

Manželé byli nařknuti z toho, že se scházeli před smrtí Přeučilovy manželky.Zdroj: Profimedia.cz

Dokonce jezdili i s Abrhámovou rodinou na různé zájezdy a dovolené. Pamatují si, když byl jejich syn Pepík malý. Jan Přeučil se s ním spřátelil a zaháněli spolu nudu. Dodnes se smějí tomu, jak mu vždycky herec připravil nějaká představení.

Rádi vzpomínají na staré časy, kdy se díky herectví dostali k moři do ciziny a užívali si pohody i s Šafránkovou a Abrhámem.

Manželé byli nařknuti z toho, že se scházeli před smrtí Přeučilovy manželky.Zdroj: Profimedia.cz

„Mně se nikdy nepoštěstilo mít vlastní děti, vždycky jsem je vyženil. Ale já děti mám hodně rád a rozumím si s nimi. Stejně jako s malým Pepíkem. Rodiče na něm hodně lpěli a teď si užívají roli babičky a dědečka. Libuška se v tom dokonce našla,“ vyprávěl dál Jan.

„Ona si ty vnoučata pořádně užívá, žije jen pro ně. Já jsem se také nedávno stala babičkou, ale bohužel na malou nemám tolik času, protože stále pracuji. Ale Libuška, ta neustále hlídá a strašně jí to baví. Najednou zase ožila. Jinak je to opravdu hodná holka. A rozhodně není tak nespolečenská, jak se o ní říká,“ uzavřela vyprávění Eva Hrušková.

Škoda, že manželé více nechodí do společnosti, fanouškům by udělali obrovskou radost…

Naposled se společně ukázali na veřejnosti před čtyřmi lety.Zdroj: Profimedia.cz

Více zajímavostí se dozvíte v tomto videu:

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů