Šíp.deník.cz

Herec Jaromír Hanzlík ODHALIL PRAVOU TVÁŘ: Není to sympaťák, jak se snaží tvářit

Herce Jaromíra Hanzlíka milovaly naše babičky, maminky a teď i my. Třeba jeho role ve filmu Léto s Kovbojem nebo Jak utopit doktora Mráčka jsou naprosto nezapomenutelné a člověk by si myslel, že je tak dobrosrdečný nejen v televizi, ale i v soukromí. Bohužel zdání klame. Ani svou rodinu nešetří a už ho nebaví se přetvařovat!

1 / 22
Jaromír Hanzlík

Jaromír HanzlíkZdroj: Herminapress

Herce Jaromíra Hanzlíka miloval celý národ, neměl žádný škraloup a šel z role do role.

Momentálně září v pokračování Sanitka.Zdroj: Herminapress

Herec Jaromír Hanzlík se proslavil postavami mladíků, kteří měli srdce na pravém místě a pro lidi by se doslova rozdali. Svým pozitivním projevem si získal snad všechny, nejen sympatie krásných žen, ale fanoušci po něm začali opravdu šílet.

Jako doktor Mráček byl vedle Libušky Šafránkové naprosto nezapomenutelný.

Herci by se k sobě hodili.Zdroj: Facebook.com

Lidé si Jaromíra doslova zamilovali a nejen oni. Byl to miláček režisérů, šel z role do role, ztvárnil hodně hezkých postav, především po boku Daniely Kolářové. O nich se dost dlouho spekulovalo, jestli nebyli milenci, ale herec to rázně odmítal.

Chtěl se soustředit hlavně na práci a o soukromí nikdy nechtěl moc mluvit.

SanitkaZdroj: archiv

Stal se dokonce sexidolem tehdejší doby, zvlášť po roli kovboje, kde chodil odhalený do půli těla a působil velmi mužně. Ženy se předháněly, aby se dostali k herci co nejblíže a on se do nich zamiloval. Jenže Jaromír měl vždycky slabost pro opravdové krásky.

A taky si mohl vybírat, protože mu hodně nádherných žen skákalo přímo do postele.

RodinkaZdroj: archiv

Nejdříve přebral Václavu Neckářovi partnerku Jarku, kterou mu herec odloudil, vzal si ji za ženu a zplodil s ní syna Davida. Dodnes mu to nemůže prý muzikant odpustit tu křivdu. Stejně by na tom možná byl i Vlastimil Brodský, kterému přebral překrásnou Janu Brejchovou.

Ale ani manželství s nádhernou Janou mu nevydrželo. Nakonec si to ale prý s Vlastimilem Brodským vyříkali.

Jaromír Hanzlík má jasno, hrát už nebude.Zdroj: Tilen Vajt

Jenže herec nikdy nebyl asi na dlouhé vztahy. Partnerství mu nikdy nevydrželo na dlouhá léta a šel zase „o dům dál“. Momentálně žije s neznámou partnerkou Lenkou, která má v Praze krámek s čaji a vonnými oleji.

Zahrál si opravdu krásné role, ale dnes už se práci herce spíše vyhýbá. Produkce totiž nemá tolik peněz, aby ho zaplatily.

PostřižinyZdroj: archiv

Do toho sympatického mladíka má už Jaromír opravdu hodně daleko. A nejen vzhledem, ale hlavně povahou. Není to moc pohodář, ale spíš takový morous, který má rád samotu a je nerad, když je středem pozornosti, což je u herce dost s podivem.

Radši je zalezlý doma, kde na něj nikdo nezírá a nevyptává se na choulostivé otázky.

Jaromír Hanzlík

Prý se musí dodnes přetvařovat, aby neodradil od sebe všechny lidi. „Pořád dělám, že jsem takový ten sympatický, i když to moje pravé já je úplně někde jinde,“ prohlásil v narozeninovém rozhovoru pro ČTK.

Dokáží být na všechny pořádně ostrý, ani rodinu nevynechává. Své by o tom mohl říct i jeho syn David, se kterým dokonce deset let nemluvil. Za vším měla stát hercova hamižnost. I když si na peníze nemůže stěžovat, herectvím si vydělal opravdu hodně, ale má i dost nemovitostí, které mu mají vynášet pořádný balík.

Moc dobře věděl, do čeho má investovat, aby měl bezstarostné stáří a nemusel řešit finance.

Hlavní postavu si zahrál Jaromír Hanzlík, jeho partnerku Marta Vančurová.Zdroj: Šíp/Jaroslav Švanda

David si totiž od svého táty pronajal prostor na restauraci, která mu ale nakonec vůbec nevynášela. Jenže to Jaromíra nemělo zajímat a od syna peníze doslova vymáhal. Prostě by si pro korunu nechal koleno vrtat.

Nakonec ale po tolika letech uznal, že peníze nejsou více než krev a s potomkem se usmířil. Dnes má ještě více nemovitostí, které pronajímá a nemusí do konce života hnout ani prstem, ani vstát z postele. Ani role se mu nechtějí žádné přijímat, protože je na filmaře až moc drahý.

Vlastně mu herectví zas tolik nechybí, bohémského života si užil až až před lety, kdy měl plno sil.

Jaromír HanzlíkZdroj: Šíp

Více drbů se dozvíte v tomto videu:

Zdroj: šíp
Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů