Šíp.deník.cz

Herec Josef Vinklář se musí otáčet v hrobě! Čím by ho jeho syn Adam zklamal?

Herec Josef Vinklář zasvětil celý život herectví. Ale na svou rodinu nezapomínal. Ve svém synovi, kterého mu porodila spisovatelka Ivanka Devátá, se naprosto viděl. Jenže Adam Vinklář bohužel nežije takový život, jaký si pro syna známý umělec vysnil.

2 / 22
Herec si myslel, že jeho syn půjde v jeho šlépějích.

Herec si myslel, že jeho syn půjde v jeho šlépějích.Zdroj: Profimedia.cz

Josef chtěl pro své blízké jen to nejlepší.

Herec si přál, aby jeho syn byl také hercem.Zdroj: Profimedia.cz

Oblíbený herec žil jako bohém. Za každé situace si chtěl užívat života, ale na druhou stranu dost myslel na svou rodinu, aby nestrádala. I když měl rád flámy s kolegy, tak nikdy to nebylo na úkor jeho nejbližších.

Pro svou bývalou manželku Ivanku Devátou a syna Adama by se i rozkrájel.

S jeho maminkou Ivankou Devátou.Zdroj: Profimedia.cz

Žil hlavvně pro svého syna Adama, ve kterém se opravdu hodně viděl. Myslel si, že po jeho vzoru se také stane hercem a bude pokračovat v rodinné tradici. Jenže Adam nakonec skončil naprosto jinak, než si jeho táta představoval.

Strašně si přál, aby Adam také přičichl k jeho řemeslu.

Život si užíval plnými doušky.Zdroj: Profimedia.cz

I když tolik toužil být také hercem jako jeho životní vzor - jeho táta. Ale natolik se bál, že ho lidé osočí z protekce, že radši největší životní sen hodil za hlavu. Sice se chtěl hlásit na DAMU, ale nakonec mu to strach nedovolil.

Chtěl si všechno vydobýt sám.

Nechtěl, aby se mluvilo o protekci.Zdroj: Profimedia.cz

Nakonec ale na "stará kolena" si zahrál alespoň v seriálu Velmi křehké vztahy či Kameňák 4, kde představoval tělocvikáře. „Adam je takový příležitostný herec. Teď mu nabídli famáci velkou roli v jednom takovém filmu. Šel na casting a uvidíme,“ prozradila na syna jeho maminka Ivanka Devátá.

Ale výšin svého otce asi jen tak nedožene.

Josef se ve svém synovi Adamovi viděl.Zdroj: Profimedia.cz

Jenže i tak to nemá v životě jednoduché. Byly časy, kdy neměl ani korunu a o syna se musela postarat známá spisovatelka. Josef si myslel, že rodinu alespoň částečně zabezpečil, jenže Adam ještě nedávno třel bídu s nouzí.

Jeho mamince se nelíbilo, jak se její syn živil.

Syn Adam se bál přihlásit na DAMU.Zdroj: Profimedia.cz

„Často neměl ani korunu. A teď ta práce, když rozvážel fastfood a potom to zboží všeho druhu, byla ubíjející. Vstával v pět ráno, domů se dostal kolem osmý večer a šel rovnou spát,“ komentovala herečka a spisovatelka a sama se o Adama strachovala.

Josef by se divil, jak se jeho synáček chtěl o sebe postarat.

Celý svůj život zasvětil herectví.Zdroj: Profimedia.cz

Ale teď se prý konečně začalo blýskat na lepší časy a syn Josefa Vinkláře se konečně začíná odrážet ode dna, kam se dostal, když se hledal. I když je manuálně nesmírně zručný, vystudoval truhlařinu, tak to vypadá, že skončí jako prodejce.

Herec by ale i tak byl na Adama pyšný, že se stále nevzdává.

Miloval život a rodinu.Zdroj: Profimedia.cz

„Syn právě podepsal smlouvu. Bude prodávat auta. A myslím, že v tom bude dobrý. Má vystupování po tátovi a stejně jako on dokáže z jalový krávy vymámit tele,“ řekla deníku Aha! Adamova maminka.

Svému tatínkovi by chtěl zaručeně udělat radost.

Josef VinklářZdroj: Profimedia.cz

Ta je šťastná, že konečně nebude mít o syna strach. A doufá, že se mu zadaří i u filmu, aby si začal konečně plnit sny. Jeho táta by byl na něj pyšný, kdyby šel v jeho šlépějích. A Adam by tátovi jeho plány také chtěl splnit.

Teď už se oba mohou zase usmívat.

S jeho maminkou Ivankou Devátou.Zdroj: Profimedia.cz

O životě další celebrity se dozvíte v tomto videu:

Zdroj: šíp
Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů