Šíp.deník.cz

Herec Pavel Liška čelí žalobě! Donutil kolegu přibrat dvacet kilo

4 fotografií 4
Liška zákony moc neřešil.
Liška zákony moc neřešil.
Zdroj: Deník
Slavnostního představení videoklipu, který se jmenuje stejně jako album, se zúčastnili i známé tváře, které si v novém videoklipu skupiny zahrály. Tomáš Matonoha celý videoklip režíroval a do dalších rolí obsadil herce Leoše Nohu a Nelu Boudovou. Slavnostního představení videoklipu, který se jmenuje stejně jako album, se zúčastnili i známé tváře, které si v novém videoklipu skupiny zahrály. Tomáš Matonoha celý videoklip režíroval a do dalších rolí obsadil herce Leoše Nohu a Nelu Boudovou. Slavnostního představení videoklipu, který se jmenuje stejně jako album, se zúčastnili i známé tváře, které si v novém videoklipu skupiny zahrály. Tomáš Matonoha celý videoklip režíroval a do dalších rolí obsadil herce Leoše Nohu a Nelu Boudovou.
Sdílej článek:

To že i celebrity se často dostávají do těžkých situací, svědčí o tom, že jsou zcela obyčejní smrtelníci. Navíc se jejich kauzy řeší v médiích, což nikomu na psychickém zdraví rozhodně nepřidá. Přednímu českému herci aktuálně hrozí žaloba, která ho může stát spoustu peněz a sil. Nejbizarnější na celé situaci je, že se ji na něj rozhodl podat jeho dlouholetý kolega a lídr kapely FRU FRU Václav Bartoš, s kterým v minulosti spolupracoval.

Při natáčení videoklipu kapely, na kterém se Liška herecky i režisérsky podílel, donutil Václava Bartoše přibrat na váze neuvěřitelných 20 kilogramů, aby se tak více přiblížil své roli průvodčího vlaku. V téměř čtyři a půl minutovém videoklipu se nakonec lídr kapely FRU FRU jen mihne, přesto byl Pavlem Liškou donucen takto vážně si sáhnout na své zdraví. „Je to tak, jsem na Pavla opravdu naštvaný. Donutil mě přibrat 20 kilo a teď ty kila nejdou prostě dolů. Dokonce zvažuju podat na něj žalobu," uvedl s úsměvem na rtech Václav Bartoš na slavnostním představení nového alba s názvem Freak Show.

Lišku nahradil Matonoha

Právě kvůli této události na novém videoklipu, který se jmenuje stejně jako album Freak Show, Pavel Liška nespolupracoval. „Za režiséra si Vašek tentokrát vybral Tomáše Matonohu, což chápu. Vzhledem k tomu, co jsem mu udělal posledně, se není čemu divit. Musím ale podotknout, že jsme stále kamarádi a Vaškovi to vlastně vyhovuje. Dokonce mi ve srandě už několikrát hrozil žalobou," dodal Pavel Liška.

Slavnostního představení se zúčastnili i známé tváře, které si v novém videoklipu skupiny zahrály.  Tomáš Matonoha celý videoklip režíroval a do dalších rolí obsadil herce Leoše Nohu a Nelu Boudovou. Ve videoklipu se dozvíte, zda se ženám více líbí vysportovaní jedinci nebo prostě jen opravdový chlapi. Na straně „opravdových chlapů" si zahráli Petr Čtvrtníček, Lukáš Pavlásek nebo Oldřich Navrátil.

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů