Šíp.deník.cz

Herečka Alena Antalová se ROZPOVÍDALA pro Šíp: Čtyři děti a nezbláznit se?

7 fotografií 7
Alena Antalová
Alena Antalová
Zdroj: Deník/Attila Racek
Alena Antalová Alena Antalová s Alešem Jarým v seriálu Četnické humoresky. Alena Antalová Antalová a Alenka
Sdílej článek:
VIDEO LIVESTREAM:Alena Antalová

LIVESTREAM:Alena Antalová

Nesmělá herečka Alena Antalová o svém soukromí jen velmi nerada. Ale pro Šíp udělala výjimku a rozpovídala se nejen o kariéře, ale také o manželovi a dětech. Dokonce se na to můžete podívat na videu, které jsme pro vás přichystali.

Nesmí vám uniknout
Nesmí vám uniknout

Krásná herečka známá ze seriálů Četnické humoresky či Pojišťovna štěstí miluje svou profesi, ale nemá ráda ten humbuk kolem jejího života. Nikdy nezvládala ten veřejný zájem o soukromí a o rodině.

Nerada dávala rozhovory, vyhýbala se novinářům, po představení či koncertech hned utíkala domů. Stranila se i kolegům, protože byla vždycky spíše uzavřená a moc se s nikým nebavila. Ale po letech se tak trochu mění.

I když se kvůli tomu, aby nemusela chodit po společenských akcích, přestěhovala do Brna, kde si založila rodinu. A jedno dítě bylo Aleně málo, nakonec se stala pyšnou maminkou čtyř dětí. I když Šípu přiznala, že je to občas na blázinec.

„S nimi vlastně ani nemůžeme mít nějaký režim, je to takový menší blázinec. Jsme za ně šťastný, ale dokážete si představit rodinu se čtyřmi dětmi? Je to občas docela velká komedie,“ smála se herečka, která udělala pro Šíp výjimku a dala nám rozhovor.

Herečku jsme potkali na soustředění Muže roku, kde vystupovala. Ale na vypracované mladíky se ani nepodívala. „Pro mě je nejlepší chlap můj manžel. Jsme spolu dlouho, ale přesto je pro mě pořád ten nejhezčí a nejúžasnější,“ pronesla Alena s menším zarděním.

Ale v jednom má jasno. Čtyři děti opravdu stačí. „My už jsme kompletní,“ dodala se smíchem herečka, která je naživo drobnější a křehčí než v televizi. Taková nesmělá éterická víla, u které si myslíte, že se rozplyne, když se jí dotknete. Na celý rozhovor se můžete podívat ve fotogalerii.

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů