Šíp.deník.cz

Herečka Alice Bendová EXKLUZIVNĚ PRO ŠÍP: Nevěru bych nikdy neodpustila!

Zdá se to až jako sci-fi, že by chtěl někdo podvádět tak krásnou herečku jako Alice Bendová. Bohužel ale tato sexbomba stála tváří v tvář zrady toho nejbližšího člověka. Ale otázka nevěry se ani po rozvodu s bývalým mužem z jejího života nevytratila. Bojí se snad, že jí mladý partner "zahne"?

1 / 21
Alice se bojí, že partner bude chtít mít svoje vlastní dítě.

Alice Bendová je jednou z nejvíce sexy hereček u nás.

Alice je oblíbenou herečkou. Zdroj: Profimedia

Sexy herečka Alice Bendová to neměla v životě vždycky lehké, jak to někomu může přijít. Sice je krásná, talentovaná, oblíbená, ale bohužel jí to nehynoucí lásku nedokázalo zajistit. I když si myslela, že má po boku muže svého života.

Dnes moc dobře ví, jak moc se mýlila, ale čas nedokáže vrátit.

Ví, že svému tělu vděčí za to, kde je.Zdroj: Instagram

Jenže se v manželství s Václavem Bendou tak šeredně mýlila, až to herečku naprosto semlelo. Zjistila totiž, že jí bývalý manžel začal podvádět krátce po narození druhého dítěte, dcerky Aličky. Najednou se Alici naprosto zhroutil celý svět.

Nedokázala pochopit, proč se to stalo zrovna jí, vždyť ona se tak snažila, aby ten vztah byl dokonalý.

Vnady má sice upravené, ale operace se vyplatila.Zdroj: Instagram

Svému manželovi naprosto věřila, milovala ho celým srdcem, udělala by pro něj naprosto všechno. Všichni bývalému hokejistovi záviděli, jakou má doma sexbombu. Ale asi mu to bylo málo, že se porozhlížel jinde.

Až s mladším partnerem Michalem poznala tu opravdovou lásku, která nemá podmínky.

Alice BendováZdroj: Profimedia.cz

Herečka se z té zrady jen těžko dostávala. Nechtěla už žádného muže ani vidět, nemohla nikomu věřit. Benda jí srdce vytrhl z těla, rozdupal a ještě zlámal na kousky. Najednou byla podváděnou manželkou, kterou všichni litovali.

Dnes se tomu může všemu jen smát po boku pohledného partnera Michala Topola.

S Michalem je konečně šťastná.Zdroj: Profimedia.cz

„Na to období nevzpomínám ráda. Je to pro mě uzavřená kapitola, už jsem se o manželových nevěrách navykládala dost. Radši bych tu kapitolu neotevírala,“ prozradila Šípu sympatická herečka, která v naší redakci byla na živém rozhovoru pro „Lucii, postrach celebrit“.

Václav Benda měl svou nádhernou ženu podvádět, i když to nikdo nechápal.

Manžel měl Alici zahýbat.Zdroj: Profimedia.cz

Dnes už má s exmanželem kvůli dětem kamarádské vztahy a dávno mu odpustila to, že jí před celým národem zostudil. Ona totiž našla štěstí a lásku po boku mladšího partnera Michala Topola, který by své lásce zahnout nemohl. To on si spíš partnerku hlídá.

Alice si po boku Václava myslela, že jde o hynoucí lásku. To ještě netušila, že ten pravý cit najde u mladšího partnera.

Alice s dnes již bývalým manželem Václavem.Zdroj: Profimedia.cz

„Já jsem tak akorát žárlivá, Michal taky. Sice si mě hlídá, ale my si věříme. Ale kdybych zjistila, že mě podvádí, neodpustila bych mu to. Nikomu bych nikdy v životě nevěru neodpustila. To mám v sobě ujasněné a jasně dané,“ řekla rázně Alice.

Kdyby Michal "ujel", tak by měl u Alice prostě utrum.

Alice BendováZdroj: Profimedia.cz

„Nevěřím na to, že se to může stát omylem, nebo dokonce pod vlivem alkoholu. Je to prostě nevěra a tu já bych nebyla schopná odpustit. Je to zrada toho nejbližšího člověka a o tom já nehodlám diskutovat,“ jako by radši předem Michala varovala.

Ale tajně doufá, že by jí to Michal neudělal, protože ona sama by nikdy nikoho nepodvedla.

Snaží se už na jiné ženy nežárlit.Zdroj: Albatros Media

Ale vypadá to, že mladší milenec na jiné nemá ani pomyšlení. Přeci jen se Alice o sebe stará, udržuje své dokonalé tělo, pracuje jako o život, stará se o děti a nezapomíná ani na partnerský život. Takovou super ženu by jen tak nikde nenašel.

Je nejen krásná, ale má to v hlavě všechno srovnané a ví, co od života přesně chce.

Alice má ráda obdiv. Zdroj: Profimedia

Více pikantností se dozvíte v tomto videu:

Zdroj: šíp
Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů