Šíp.deník.cz

Herečka Dana Batulková SKONČILA V SLZÁCH: Člen rodiny ji dostal do kolen!

Usměvavá herečka Dana Batulková teď moc důvodů k úsměvu nemá. Přežila rodinnou krizi, když se její syn Jakub Prachař rozvedl s modelkou Agátou Hanychovou, i osamostatňování dcery Marian. Jenže teď špatnou situaci v rodině přestává zvládat. Člen její rodiny jí nedá spát!

2 / 18
Dana Batulková vypadá na svůj věk skvěle a také si umí zvolit outfit, mladistvý, ale ne přespříliš!

Herečka Dana Batulková na svou rodinu nedá dopustit a bojovala by za ní do posledních chvil.

Podle Veroniky Žilkové může za krizi i Prachařova matka Dana Batulková (vlevo).Zdroj: Herminapress.cz

Sympatická herečka Dana Batulková to v životě neměla moc jednoduché. Zažila v manželství nevěru, opuštění kvůli mladší kolegyni, na děti zůstala sama, prala se s těžkým osudem, jak se dalo. Když už to vypadalo, že je její život zase zalitým sluncem, tak dostala další podpásovku.

Zase nemá důvod k úsměvu se usmívat, protože se v její rodině něco děje.

Dana Batulková se potká na place s Lindou Rybovou, která jí odloudila muže.Zdroj: Šíp PLUS

Usměvavá blondýnka byla vždycky rodinný typ, na rodině si zakládala. Odchod manžela Davida Prachaře za Lindou Rybovou nesla opravdu velmi těžce, myslela si, že je to jen zlý sen. Bohužel nebyl a ona zůstala na výchovu Jakuba a Mariany naprosto sama.

Ale nikdy si nestěžovala, i když byla naprosto vyřízená, ale dělala vše pro své děti.

Dana BatulkováZdroj: Šíp

David si založil novou rodinu a na děti z předešlého vztahu už neměl tolik času. Dana se jim snažila vynahradit to, že nevyrůstají v úplné rodině, ale jsou z rozvráceného vztahu. Dělala první poslední proto, aby si nenesli do budoucnosti nějaké trauma.

To se herečce opravdu povedlo, na své děti může být naprosto pyšná.

Dana BatulkováZdroj: Šíp

Plnila jim všechno, co jim na očích viděla, dokonce i to, že chtěli jedno zvířátko za druhým. Dana byla ráda, že si našli takový kladný vztah ke zvířatům a nechtěla jim v tom bránit. Pořídili si několik pejsků, o které se nakonec ale Dana sama starala.

Mariana je po mamince také velkou milovnicí zvířat a pro pejsky by se rozdala.

Ráda experimentuje. Teď zkusila ve vyhlášeném salonu tetování Hennou.Zdroj: Beauty bar by Bara K.

Jeden pejsek u ní skončil, když štěně pořídila její snacha Agáta svému synovi Kryšpínovi, ale nakonec na něj neměli čas. Daně to nevadilo, zvířata má jako další děti, které už jí odrostly, a ona najednou zůstala sama.

Hledala, co by jí mohlo naplňovat a přišla na to, že se zase obklopí zvířátky.

Půvabná herečka Dana Batulková se svým tanečním partnerem Janem OnderemZdroj: Šíp/Tilen Vajt

I když má po boku muže, kterého miluje, nic jí nemůže vynahradit blízkost dětí a zvířat. Bez toho nemůže být. Proto jí tolik dostalo, když její milovaný jezevčík skončil na operačním stole a vypadá to, že asi ochrne!

Mariana se s tím smutkem v rodině svěřila na sociální síti.

Podobu s maminkou by jen těžko maskovala. Jen ta už kvůli věku nemůže nosit takovéto rozkošné copánky.Zdroj: Beauty bar by Bara K.

Její dcera Mariana tu zprávu o nemocném pejskovi umístila na svůj profil na Instagramu a bylo z toho cítit, že celá její rodina je ze zdravotního stavu malého pejska naprosto zdrcená. I když je jezevčíkovi už 13 let, tudíž je to dědeček, tak se nechtějí vzdát bez boje.

Dana udělá vše proto, aby svého milovaného chlupáče dostala ze spárů smrti.

Dana Batulková má prý svaly díky StarDance.Zdroj: Šíp PLUS

Herečka s dcerou s ním budou muset cvičit na packy, aby do nich zase dostal cit, i když to není jisté. Jenže Dana z toho má být tak špatná, že jí celá ta záležitost dostala do kolen. Psa bere jako člena rodiny a bude za jeho zdraví bojovat, jako by to opravdu bylo její dítě.

Největší oporou jsou Daně její děti, které se o jezevčíka také starají, když mají čas. Nechtějí v tom maminku nechat samotnou.

Podle Veroniky Žilkové může za krizi i Prachařova matka Dana Batulková (vlevo).Zdroj: Herminapress.cz

Více pikantností se dozvíte v tomto videu:

Zdroj: šíp
Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů