Šíp.deník.cz

Herečka Dana Morávková EXKLUZIVNĚ pro Šíp: Řeknu vám, jak si udržet manžela

Usměvavou herečku Danu Morávkovou Šíp potkal na představení kabelek, kterým dělá tvář. Proto jsme neváhali a rovnou si oblíbenou hvězdu Ordince v Růžové zahradě vyzpovídali. To, co nám prozradila, vám vyrazí dech.

1 / 12

Hvězdu seriálu z lékařského prostředí, která je provdána za nadaného muzikanta Petra Maláska, má snad rád každý. Je tak noblesní, vždy nad věcí, má smysl pro humor a ještě k tomu je ke všem vstřícná.

Sama ale ví, že má občas nějakou „úchylku“ a řeší občas fakt, jestli je dobrou manželkou či dobrou mámou pro dnes již dospělého syna. Chce jen ukázat, že starosti všedních dní, i na Instagramu či Facebooku, prožívá stejně jako jiné ženy.

Za každé situace za dámu

V poslední době se ale naučili užívat si i samoty. Zdroj: Profimedia

„Čemu jsem opravdu propadla, tak jsou kabelky. Vlastně ani nemůžu říct, kolik mě stála ta nejdražší a kolik jich mám doma. Manžel se mi směje, že jsem jimi posedlá, ale stejně mi rád koupí další, protože ví, že mě to potěší,“ smála se při rozhovoru pro Šíp Dana.

Ale na druhou stranu přiznává, že už jiné neřesti nemá, tak proč by si neudělala pořádnou zásobu tašek. Třeba nákup bot už ji tolik nebere, na ty si tolik nepotrpí. Ale ráda chodí elegantně oblékaná jako pravá dáma.

Láska jako skládanka, která do sebe zapadla

Potkat je odděleně bývalo vždycky dost těžké. Zdroj: Profimedia

A její manžel, jako pravý gentleman, všude svou milovanou ženu doprovází na každou akci. Stejně jako na představení nových kabelek jeho manželky. Bylo na něm vidět, jak je na Danu děsně pyšný a neustále po ní zamilovaně pokukuje.

„Máme rádi svou přítomnost a já jsem opravdu ráda, když má čas a přijde mě podpořit. Je to až neuvěřitelný po tolika letech, ale my jsme prostě jako dva dílky puzzle, které do sebe absolutně zapadli a už nechceme být bez sebe,“ rozpovídala se Dana.

Elixír na šťastné manželství? Neexistuje!

Dana říká, že její manžel je ten pravý, pozná se to ale prý až po letech. Zdroj: Profimedia

Když jsme se ji ale ptali, jestli má po skoro třiceti letech manželství nějaký elixír na šťastný vztah, tak jen kroutila hlavou, proč se ji na to lidi neustále ptají. Asi si neuvědomuje, že je opravdu velkou výjimkou v českém showbyznysu, kde se každý rozvádí.

„Já jsem ráda, že zrovna my jdeme lidem příkladem, ale že bych měla nějaký recept na šťastný vztah? Ten bohužel neznám, ale jestli by ho někdo vynalezl, zaručeně by si zasloužil Nobelovku. Hned by bylo na tom světě lépe,“ řekla s úsměvem herečka.

Manžel jako staronová láska

Dana Morávková a její produkt - kabelka, kterou sama navrhla.Zdroj: Tilen Vajt

Ale pak hned obrátila. „Byla by to asi nuda, kdyby takový elixír existoval. Žít s někým absolutně dokonalým? Asi si to nedokážu představit, každý má své mouchy. Ale co já říkám, tak je prostě nejlepší ve vztahu toho druhého neustále překvapovat a starat se o jeho touhy a potřeby,“ dodala Dana.

Na herečce je vidět, že jsou s manželem stále zamilovaní jako školáci. Rádi se pusinkují, berou za ruku, hezky se na sebe smějí a je vidět, že je pro ně podpora toho druhého naprostou samozřejmostí. A možná to je právě ten Danin recept, který si sama až tak neuvědomuje.

Sice je její velikou zálibou nakupovat a sama vyrábět kabelky, její manžel je pořád na místě číslo jedna. Nezanedbává ho a dělá všechno pro jeho a svůj blahobyt…

Herečka Dana Morávková je přímo posedlá kabelkami.Zdroj: Elega by Dana M.

Chcete se dozvědět více ze života slavných? Pusťte si toto video:

Zdroj: Šíp
Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů