Šíp.deník.cz

Hérečka Irenka z Kurvahošigutntág utekla z Česka: Rozpadá se jí obličej!

Z komedie Dědictví aneb Kurvahošigutntág se stal doslova přes noc obrovský hit a mnoho hlášek z filmu zlidovělo. Třeba fráze Dagmar Havlové (tehdy ještě Veškrnové) "to není hérečka, k**rva to je", na adresu nové lásky filmového milionáře v podání Bolka Polívky, vyloženě zdomácněla. Vychytralou prostitutku, která ho ve snímku okouzlila, hrála do té doby neznámá kráska Šárka Vojtková. Z té se přes noc stala hvězda. Jenže ta místo toho, aby slávy využila, utekla z Česka! Co se z ní v cizině stalo? Hotová kreatura!

1 / 20
Dnes už byste v ní jen těžko hledali tu sexbombu.

Dnes už byste v ní jen těžko hledali tu sexbombu.Zdroj: Facebook.com/Profimedia.cz

Kdo by si nepamatoval Irenku z kultovního filmu. Jejímu půvabu podlehl i Bolek Polívka.

Škoda, že už dnes takto nevypadá.Zdroj: Facebook.com

Pohledná Šárka Vojtková se stala přes noc hvězdou první velikosti, po které muži toužili, a ženy záviděly nebývalou krásu. V pouhých devatenácti letech mohla fanoušky přehrabovat vidlemi. Najednou se jí otevřel daleko jiný svět než, na který byla zvyklá.

Film z ní udělala celebritu číslo jedna, všichni se s ní chtěli seznámit a být v její blízkosti.

S chlapy to uměla.Zdroj: Facebook.com

Kdo si myslí, že jí sláva vlezla do hlavy, najednou chodila s nosem nahoru a užívala si, jak jí lidé poznávají na ulici, tak se šeredně mýlí. Kvůli roli „hérečky“ Irenky si prošla doslova peklem. Lidé si jí totiž pletli s opravdovou prostitukou a kvůli tomu byla šikanována.

Byla pod hrozným psychickým tlakem. Místo toho, aby si užívala nový život, začala ho nenávidět.

Také byste jí koupili pštrosa?Zdroj: Facebook.com

Lidé na ní na ulici pokřikovali, dělali si z ní srandu, mysleli si, že jim Šárka patří, když jí znají z filmu. Samotné herečce to bylo dost nepříjemné. Najednou poznala i odvrácenou tvář slávy a vůbec se jí to nelíbilo. Chtěla být zase ta neznámá holka, prostě neviditelná.

Jenže to už nešlo vrátit zpět, po boku Bolka Polívky se stala vyhledávanou dívkou.

S Bolkem Polívkou jsou kamarádi dodnes.Zdroj: Facebook.com

 „Nějaká negativa tam jsou, ale už je to za mnou,“ říká Šárka, která herectví pověsila na hřebík. Před nechtěnou slávou utekla do Itálie, kde začala podnikat s kosmetikou a opravdu se jí daří. Nakonec přeci jen ale v cizině nastálo nezakotvila. Po Česku se jí zastesklo a koupila si dům u Brna.

Dnes byste jí těžko poznali, protože na svém obličeji dost "zapracovala", aby byla někdo jiný.

Pusu má nafouklou jako kačer. Zdroj: Profimedia.cz

Myslela si, že už ta postava Irenky je za ní, ale pořád jí lidé poznávájí, i když se snažila všemožnými kosmetickými zákroky od té podoby prostitutky upustit. Ale i když se jí pomalu přemírou botoxu začíná rozpadat obličej, ty rysy s „hérečkou“ má pořád.

Když se pořádně zakoukáte, tu Irenku tam uvidíte. Ale všemožné vylepšováky z ní udělaly svou vlasntí kreaturu s nafouklou pusou.

Poznali byste v ní tu sexy Irenku?Zdroj: Profimedia.cz

 „Spousta lidí mě poznává…“ přiznala v jednom z posledních rozhovorů Šárka s tím, že se často setkala i s pokřikováním a oplzlými poznámkami. Ta kdysi po slávě opravdu toužila. Byla fotogenická, ráda se předváděla, ale netušila, že jí to dožene až k útěku z rodné země.

Nakonec se přeci jen vrátila, protože ani Italové nedokázali uspokojit její požadavky na život. Stýskalo se jí po rodné zemi.

Ráda nosí odvážné šaty.Zdroj: Profimedia.cz

 „Může za to v podstatě jeden brněnský fotograf, Jeff Kratochvíl – Brňáci ho budou znát. Od patnácti let jsem mu dělala modelku, fotili jsme reklamní kampaně, třeba na Starobrno, TopTopic nebo automaty Stardust. Doporučil mě na konkurz k filmu, protože byl dvorním fotografem Bolka Polívky a jeho tehdejší manželky Chantal Poullain,“ dodává Šárka.

V kultovním filmu hrála nebývalou krásku, která milovala hlavně peníze a luxus.

Bývala to pořádná kost.Zdroj: Facebook.com

Ta odmítla i pokračování slavného filmu, protože už nechtěla mít s tou postavou Irenky nic společného. Myslí si, že jí přinesla jen samá negativa. Chce si žít v anonymitě a věnovat se dceři, která se jí před pěti lety narodila. Jen by ale už s těmi úpravami obličeje měla přestat, než se jí obličej úplně rozpadne a bude zohyzděná.

Přitom to bývala naprostá kočka, která z fleku konkurovala Dagmar Havlové.

Takhle si herečku všichni pamatujeme.Zdroj: Facebook.com

Více pikantností se dozvíte v tomto videu:

Zdroj: šíp
Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů