Šíp.deník.cz

Herečka Lenka Kořínková si SÁHLA NA ÚPLNÉ DNO! Prozradila, co jí ZNIČILO ŽIVOT

Vnadná herečka Lenka Kořínková měla skvěle našlápnutou kariéru, režiséři milovali její bezprostřednost, naivní projev a její vyvinuté poprsí. Šla z role do role, ale myslíte si, že to zrzce přinášelo radost? Spíš to byl pro ni expres do pekel!

1 / 20
Z naivní sexbomby padla na úplné dno.

Z naivní sexbomby padla na úplné dno. Zdroj: Profimedia.cz

Lenka se naštěstí opět postavila na vlastní nohy.

Snaží se dát do kupy.Zdroj: Profimedia.cz

O herečce Lence Kořínkové se toho už napsaly stohy papíru. Bohužel to poslední dobou nebylo kvůli jejímu talentu, ale především alkoholovým eskapádám. Posledním hřebíčkem do pomyslné rakve bylo, když se zcela pod parou válela v příkopu.

Nevěděla, kdo je a kde je. Vypadala jako naprostá troska a do té sexy herečky, kterou národ miloval, měla opravdu velmi daleko. Odulá tvář, rozteklé tělo a nepřítomný výraz. Důkazy o tom, že Lenka přestala mít kontrolu nad svým životem.

Alkohol ovládal celý její bytí.

Hledala štěstí na dně skleničky.Zdroj: Profimedia.cz

Vypadalo to, že alkohol nad ní nakonec zvítězí. On je sice zábavný sluha, ale o to krutější pán. Herečka démonu podléhala více a více, nevěděla, co se sebou. Její nejbližší už nevěděli co s ní. Vypadalo to s ní bledě.

Vypadalo to, že to s Lenkou nedopadne dobře.

Už není tak odulá.Zdroj: Profimedia.cz

Nakonec ale vzala situaci do svých rukou a vypadá to, že už se něčeho ostřejšího ani nedotkne. Už není oteklá, vypadá příčetně a občas zajde i mezi lidi, kde se rozhodně nepotácí jako v minulosti, ale slušně upíjí vodu.

V těch nejhorších dobách byla strašně oteklá a mimo realitu.

Opravdu toto byla dříve oblíbená herečka?Zdroj: Profimedia.cz

Sama ale problém v jejím pádu na dno vidí někde jinde než v alkoholu. Ten byl jen prostředek k tomu, aby zapomněla na to, že vlastně hereckou profesi nesnáší a dělá to z donucení. Přitom její kolegyně tuto práci milují celou duší, tak ona jí celou duší nenávidí.

Nenávist ke své práci ji dovedla až k alkoholu.

Alkohol ji stáhl až na samé dno.Zdroj: Profimedia.cz

„Na svou filmovou kariéru nevzpomínám, bylo to podivné období, které mě většinou nebavilo a neoslovovalo. Dělala jsem to čistě jako džob a docela u toho trpěla. Role, do nichž jsem byla obsazována, mě nebavily. Žiju pro sebe, ne pro lidi, tak že mají-li fixace, musejí se s tím srovnat sami,“ řekla naštvaně časopisu Sedmička.

Na ulici Lenku dost často nemůžete přehlédnout.

Lenka Kořínková - tentokrát jako šelmaZdroj: Tilen Vajt

Už nechce být se svými postavami naivních holek s velkými prsy srovnávaná. Chce, aby lidé věděli, že má také mozek a není jen své tělo. Právě tohle přirovnání jí vedlo k takovým stresům a depresím, až se chytla flašky a chtěla zapomenout.

Teď už ale unikla ze spárů démona alkoholu.

Lenka KořínkováZdroj: archiv

Nesnáší i film, který ji proslavil. „Na film Holky z porcelánu jsem alergická a nechápu, jak se může něco tak infantilního lidem líbit. Pořád dokola,“ prozradila Lenka, která si v tom snímku zahrála s Dagmar Havlovou či Mílou Myslíkovou.

Nejradši by na kariéru herečky zapomněla.

Lenka Kořínková Zdroj: Šíp - Tilen Vajt

Někdo by byl za takovou slávu vděčný a užíval si ji plnými doušky, ale Lenka o to vlastně nestála. Jen se jí to líbilo jako snadný přivýdělek, ale nakonec jí to málem stálo zdraví. Do herectví už se nežene, protože si prý zamilovala dělat stylistku. I když její vkus na oblékání je dost diskutabilní.

O dalších celebritách, co teď dělají, se můžete podívat v tomto videu:

Zdroj: šíp
Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů