Šíp.deník.cz

Herečka Linda Rybová o manželství s Davidem Prachařem: Je NESNESITELNÝ!

Krásná herečka Linda Rybová moc o soukromí nemluví, ale když už fanoušky pustí do svého nitra, tak to stojí za to. Hlavně na téma jejího manželství se starším hercem Davidem Prachařem se rozpovídala až nebývale otevřeně. Co na bývalého manžela Dany Batulkové všechno práskla? 

1 / 22
Linda se rozpovídala o manželství se známým hercem.

Linda se rozpovídala o manželství se známým hercem.Zdroj: Profimedia.cz

Linda je na svou rodinu právem pyšná.

Linda Rybová a Kateřina Winterová v pořadu HerbářZdroj: Česká televize

Herečka Linda Rybová vypadá jako éterická víla, které když se dotknete, tak se rozplyne jako pára nad hrncem. Působí tak křehce a zranitelně, při pohledu na ní byste ji nejradši objali a chtěli ochránit před tím zlým světem kolem.

Lidem může připadat až tak trochu chladně.

David Matásek a Linda RybováZdroj: Tv Prima

Jenže ona to není taková křehká bytost, jak vypadá. Dokáže pořádně srovnat do latě její tři děti, které nejsou zrovna moc hodné. A ani s manželem Davidem Prachařem se občas zrovna nepáře. I když přiznává, že je herec tak energický, až jí to štve.

Částečně žijí na samotě.

Linda Rybová a Kateřina Winterová v pořadu HerbářZdroj: Česká televize

„On je úplně nesnesitelný. Má většinou mnohem více energie než já a to mě strašně štve. Myslím, že David je vážně speciál. Na druhou stranu on zase tvrdí, že má moc rád, když mně není dobře a jsem taková skleslá, protože se najednou cítí mnohem mladší,“ prozradila časopisu Exkluziv herečka.

Herečka by chtěla jenom spát.

Linda Rybová opět provede Herbářem. Zdroj: Herminapress.cz

Vedle Lindy opravdu omládl a cítí se jako mladík. Ale říká se, že vedle starších mužů pak ty ženy zestárnou, což naštěstí není hereččin případ, protože ona stále vypadá jako ta okatá panenka, kterou nelze nemilovat.

Nevypadá na to, že jí je přes čtyřicet let.

Linda Rybová s Kateřinou WinterovouZdroj: Herminapres.cz

Jak se ale ona vyrovnání s tím, že ani ona nemládne? „Vnímám to hodně. Třeba si říkám, co se děje, že se mi chce pořád tak strašně spát. Někdy je to pochopitelné, ale pořád? Říkala jsem to jedné své kamarádce a ona na to: „Ale prosím tě, taky už ti není dvacet…“ No jo, ale není mi ani sedmdesát,“ smála se Linda.

Linda se občas cítí unavená a stará.

David Prachař a Linda Rybová v hlavních rolích filmu El Paso.Zdroj: Falcon

Herečka právem platí mezi naše nejkrásnější herečky, není to prvoplánově pohledná Barbie, ale prostě taková nadpozemsky hezká. Taková tvář s velkýma očima se jen tak nevidí a její děti, jako by Lindě vypadly z oka. Využila někdy toho, že je krásná?

Vypadá až tak nevinně.

Linda RybováZdroj: Archiv

Jeden by jí ani nevěřil, že dokáže být i pěkná potvora.

Linda RybováZdroj: Tv Prima

„Někam jsme tenkrát jeli a zastavili nás policajti, protože jsem jela asi sto sedmdesát. Vylezla jsem z auta a šla jsem s nimi vyřídit pokutu. Když jsem se vrátila, kluci se mě ptali, jak to dopadlo. Já jsem prý řekla, že v pohodě, že chtěli jen vidět, jak jsem házela vlasy v Kytici a pokutu mi odpustili,“ přiznala s úsměvem herečka.

Linda je šťastná v manželství se starším hercem.

David Prachař a Linda RybováZdroj: Šíp

David si je taky moc dobře vědom toho, že má doma takovou krasavici, přitom on moc krásy nepobral. Takže si ji snaží hlídat, jak se jen dá. Ale zase je pravda, že Linda má teď tolik práce, že asi na nějaký románek nemá čas a sílu, když chce pořád jen spát. A to sama.

Nemá pořádně čas na sebe, ale nestěžuje si.

Linda RybováZdroj: Herminapress

Pro svou práci a rodinu žije.

Linda Rybová se nesvlékne.Zdroj: Tilen Vajt

Chcete se dozvědět více o celebritách? Pusťte si toto video:

Zdroj: šíp

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů