Šíp.deník.cz

Herečka s NEJHEZČÍM ZADKEM ukázala SEXY VÝSTŘIH: Sara Sandeva je k nakousnutí

Bývalá hvězda nekončeného seriálu Ulice Sara Sandeva vypadá jako modelka. Sama to moc dobře ví, proto neustále provokuje fotkami svého pozadí, které patří k tomu nejkrásnějšímu v českém showbyznysu. Ale teď si řekla, že je na čase předvést i to, co má na hrudníčku. Všem svým obrovským výstřihem doslova vyrazila dech.

2 / 20
Herečka původem z Makedonie má dokonalé tělo.

Herečka původem z Makedonie má dokonalé tělo.Zdroj: Profimedia.cz

Krásná Sara ráda předvádí své sexy křivky.

Vypadá jako nevinná panenka.Zdroj: Instagram

Čeští diváci si herečku původem z Makedonie naprosto zamilovali jako Skyler z Ulice. Hrála cílevědomou studentku z Holandska, která chtěla být fotografkou, ale náhodou otěhotněla. Když porodila syna, tak své sny musela hodit za hlavu.

Herečka je čím dál tím krásnější.

Byla za hvězdu večera.Zdroj: Profimedia.cz

Nakonec se její role ale už nijak více nerozjela, protože na přání Sary Sandevy ze seriálu odešla. Neviděla potenciál v té postavě a myslela si, že už nemá co ukázat. Ale opak je pravdou. Ze svého těla by měla ukazovat naprosto vše.

Vražedný výstřih hlídal její přítel.

Fotbalista si svou holku pořád hlídal.Zdroj: Profimedia.cz

Už na profilu na sociální síti vystavuje sexy křivky, především zadeček, který je snad nejhezčím z českého showbyznysu. A právem! Je totiž naprosto bez celulitidy a pevný jako skála. Herečka na své postavě maká snad každý den.

Ty šaty více odhalovaly, než zakrývaly.

Na premiéře filmu byla k nepřehlédnutí.Zdroj: Profimedia.cz

Musí se snažit, když má vedle sebe krasavce z fotbalového prostředí. Jan Sýkora hraje za Slávii, kam mu jeho drahá polovička chodí fandit. Chce mezi těmi sportovními partnerkami zapadnout, proto se o sebe musí starat.

A ta péče se opravdu vyplácí, vypadá nádherně

Fotbalista si svou holku pořád hlídal.Zdroj: Profimedia.cz

Sice většina manželek či přítelkyň fotbalistů nedělají nic jiného, než se starají o svůj vzhled, tak Sara se dost otáčí, aby něco vydělala. Naposledy hrála v Troškově pohádce Čertoviny, kde byla za hlavní hvězdu.

Všichni mohli na Saře oči nechat.

Měla výstřih až k pupku.Zdroj: Profimedia.cz

A nebylo to tak ani o její roli, ale o tom, co si vzala za šaty na premiéru. Příjemně totiž překvapila, že teď neukazovala především zadeček, ale předvedla, že ani její hrudníček není k zahození. Sice to není žádná sexbomba, ale její prsa drží, kde mají.

Nikdo se snad herečce nemohl koukat do očí.

Krásná herečka randí s fotbalitou ze Slávie.Zdroj: Profimedia.cz

Ta rozhodně žádné silikony nepotřebuje. Jen měla co dělat, aby jí náhodou její poklady nevypadly. O to se staral především její přítel, který si svou lásku hlídal jako oko v hlavě a její výstřih nepustil z očí. Co kdyby ukázala náhodou víc, než by chtěla.

Zadek má ale bezkonkurenční.

Sara má rozhodně ten nejpevnější zadeček českého šoubyznysu.Zdroj: Instagram

Přítomní pánové se možná modlili, aby se nakonec šaty trochu pohnuly a předvedly kousek těch dokonalých ňader. Ale herečka vše měla pojištěné, prsa si prý pro jistotu radši podlepila. Ale i tak to byl naprosto božský pohled.

Ví o sobě, že je krásná a má sexy postavu.

Muži po herečce jen šílí.Zdroj: Instagram

Už dříve předvedla, že jejího hrudníku se gravitace netýká.

Není k nakousnutí?Zdroj: Instagram

Chcete vědět víc i o dalších celebritách? Tak se podívejte na toto video:

Zdroj: šíp
Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů