Šíp.deník.cz

Herečka Tatiana Vilhelmová OVLÁDÁ své nejbližší: Co ZAKAZUJE Vojtu Dykovi?

Herečka Táňa Vilhelmová už od pohledu vypadá jako rázná žena. Proto se lidi často smějí, že ona je tím, kdo doma nosí kalhoty a Vojta Dyk musí na slovo poslouchat. A teď se to potvrzuje! Herečka odebírá partnerovi něco, co má velmi rád!

1 / 20
Tatiana Vilhelmová a Vojta Dyk.

Tatiana Vilhelmová a Vojta Dyk.Zdroj: Profimedia.cz

Herečka Táňa Vilhelmová si moc dobře uvědomuje, že nikdo nemládneme. A mít po boku mladšího partnera to nemusí být vždycky med.

Taňa VilhelmováZdroj: archiv šíp

Talentovaná herečka Tatiana Vilhelmová si nejspíš uvědomuje, že je na ní vidět, jak ráda poroučí a  že je, lidově řečeno občas "na facku". Doma se totiž občas nedokáže ovládnout a zakáže celé své rodině věc, kterou má dnes snad každý člověk i děti!

Jenže herečka si zakládá na striktních pravidlech, které se u ní doma prostě musí dodržovat.

Taňa VilhelmováZdroj: archiv šíp

Asi chce chránit sebe i své nejbližší. Prostě nedokáže překousnout novinky, které jsou v moderní době pro někoho až nezbytné. Herečka nemá slitování, když to nechápe, přijde zákaz. A dokáže si vše obhájit tím, že to myslí v dobré víře.

Moc dobře si uvědomuje, co dokáže ženská mazanost, a někdy asi ráda používá nejen to, ale i herecký talent.

Taňa VilhelmováZdroj: archiv šíp

Vypadá to, že bohužel nebere moc ohledy na ostatní, na jejich touhy a potřeby. Svého partnera drží pěkně zkrátka. Nejenže se ho snaží hlídat na každé akci, kde vystupuje, ale dokonce mu začala i zakazovat mobilní telefon!

Bere to s úsměvem, ale bere to tak i její partner?

Taňa VilhelmováZdroj: archiv šíp

Snaží se to obhájit tím, že jsou mobily nebezpečné pro zdraví. Že v tom nehraje roli žárlivost a hlídání si partnera. Ale prostě nechce, aby skončil jako ona se zánětem mozkových blan. Je to opravdu ten pravý důvod, nebo jen chatrná výmluva, díky které Vojta ztratí možnost komunikovat s kýmkoli vyjma Táni?

Co se odehrává v hlavě této talentované herečky, ví jen ona sama.

S maminkou Karlou Winklerovou má Tatiana skvělý vztah.Zdroj: Šíp PLUS

„Souvisí to s tím, že jsem měla zánět mozkových blan a tam se nedoporučovala žádná elektronika u hlavy. Mimochodem, ten telefon není úplně zdravá věc. Takže od té doby jsme se doma v rodině naučili a prostě doma vypínáme telefony a držíme je co nejdál od sebe,“ nechala se slyšet herečka.

Není ale za tím něco jiného, než ochrana zdraví celé rodiny?

Těhotná a spokojená s partnerem Vojtou DykemZdroj: Šíp PLUS

Není to celé spíše kvůli tomu, že Vilhelmová nechce, aby Vojtovi nikdo nepsal a nevolal? Jeho mobilní telefon nemůže přeci jen kontrolovat a je to pouze jeho teritorium, jediné místo, nad kterým nemá herečka kontrolu. A to Táňa taky špatně snáší.

Chce snad svého partnera tímto způsobem partnera ovládat a odtrhnout od okolí?

Táňa VilhelmováZdroj: Šíp

Možná proto přišla s novým domácím pravidlem. Prostě nikomu nebudou chodit zprávy a ona bude jistější, že jejího pohledného partnera nenahánějí lačné fanynky. A lézt mu do mobilu nechce, tak se asi pojistila tímto způsobem.

Vojta ale svou partnerku pravděpodobně poslouchá na slovo, nechce mít problémy.

Tatiana Vilhelmová a Vojta Dyk.Zdroj: Profimedia.cz

Sama má dokonce zablokovaný telefon na volání, můžou se jí dovolat jen ti nejbližší. Asi, aby Vojtovi ukázala, že ona se taky obětuje pro jejich lásku. Není to už ale přehnané takové opatření v době, kdy je mobil důležitý nejen pro celou rodinu, ale kvůli pracovním nabídkám.

Táňa vypadá přísně a chová se i tak v soukromí. Jak to ale dlouho vydrží, než se Vojta vzepře a začne prosazovat svá pravidla?

Tatiana Vilhelmová si je vědoma, že její nemoc se může vrátit.Zdroj: Šíp PLUS

Chcete se dozvědět více drbů ze života slavných? Pusťte si toto video:

Zdroj: šíp
Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů