Šíp.deník.cz

Herečka Vilhelmová otevřeně o fackách! Utekla z manželství kvůli domácímu násilí?

Taťiana Vilhelmová se rozhodla od svého manžela utéct a před časem podala žádost o rozvod.
Taťiana Vilhelmová se rozhodla od svého manžela utéct a před časem podala žádost o rozvod.
Zdroj: Šíp
Sdílej článek:

Žen, na kterých bylo spácháno násilí, vČeské republice přibývá. Ajednou znich je iherečka Tatiana Vilhelmová (32). Otevřeně promluvila otom, že její tvář poznala, když udeří silná mužská ruka. Je to snad důvod, proč utekla zmanželství sPavlem Čechákem (34)?

Domácí násilí pro ni není tabu anestydí se oněm mluvit. „Umím si představit dostat od muže facku. Přiznám se, že jeden čas jsem byla hodně bitá…“ nechala se slyšet Tatiana Vilhelmová stím, že někdy se dá věc pochopit. „Stát se mohou různé věci aněkdy člověk může zareagovat na něco tak, že vlepí facku. Když ho to pak mrzí aomluví se, navíc se to už nikdy neopakuje, dá se to překousnout. Když se to ale opakuje, pak je třeba ztoho utéct,“ vysvětlila sympatická herečka. Svou zkušenost doplnila oto, že nevidí důvod, proč být snějakým usurpátorem, když může potkat někoho, kdo ji mlátit nebude.

Může být právě násilí příčinou jejího odchodu od manžela Pavla Čecháka do náruče Vojty Dyka (25)? Čechák totiž prý občas nemá knásilí daleko. Koncem dubna, když zjistil, že manželství je definitivně vtroskách, měl napadnout taxikáře. Mluvilo se iotom, že údajně vytáhl nůž azvozu, ve kterém jel domů, odešel bez zaplacení. Taxikář prý vsebeobraně na Čecháka vytáhl plynovou zbraň avystřelil do vzduchu.

Pavel Čechák

Manžel Vilhelmové to ale popírá. „Odmítám, že bych tomu pánovi nezaplatil jízdné aže bych na něj vytáhl nůž, jak se on vyjádřil. Nikdy usebe žádnou zbraň nenosím, ohánět se zbraní není můj styl řešení situací. To je isohledem na probíhající policejní vyšetřování vše, co ktomu mohu říci,“ tvrdí.

Ať tak či tak, faktem je, že Čechák milencům sám uvolnil cestu, když se odstěhoval zpražského bytu, kde žil sVilhelmovou. Ta navíc před několika týdny požádala orozvod.

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů