Šíp.deník.cz

Není to váš hotel? Hororové dovolené s jehlami pod matrací a cizím prádlem

27 fotografií 27
Hotelové katastrofy
Hotelové katastrofy
Zdroj: profimedia
Infražárovka propálila díru do dveří Propadlé umyvadlo Překvapení po válení u bazénu Tady asi služebnictvo zapomnělo převléct postel
Sdílej článek:

Dovolená je (pro většinu z nás) u konce, fotky z Chorvatska nebo Djerby nasdíleny na Instagram, zážitky převyprávěny všem, kdo byl ochoten vás poslouchat. Bylo ale všechno v pořádku? Neměli jste na pokoji třeba cizí spodní prádlo nebo injekční stříkačky, jako tihle nebožáci?

Není nic horšího než se ubytovat v pětihvězdičkovém hotelu, jen abyste následně zjistili, že čtyři hvězdy si tam majitel nalepil herkulesem. V pokoji neustláno, v šuplíku cizí špinavé spoďáry, ze zdi rostou halucinogenní houbičky a z kohoutku teče Mirinda, ale počkat… je to jen rezavá voda.

Co pak s takovou dovolenou? Stěžovat si na recepci, reklamovat ji v cestovce? Upozornit je na klamavou reklamu, protože v nabídce jasně stálo, že konvice v pokoji je volně k užívání, a ne pod pokutou 1000 kč (opravdová situace z českého hotelu)? Někdy nezbývá nic jiného než nad vším mávnout rukou, vyfotit si ten bizár a podělit se o něj se světem, jako to udělali lidé z naší galerie. 

Nesmí vám uniknout
Nesmí vám uniknout
Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů