Šíp.deník.cz

Hvězdy a MAZLÍČCI: Krotitelé tygrů, pejskaři, šílenci i obdarovaní...

8 fotografií 8
Eva Samková s koněm... A čípak je opička?
Eva Samková s koněm... A čípak je opička?
Zdroj: Profimedia.cz/Instagram
Eva Samková s darovaným koněm Maria Šarapová a její pejsek Mike Tyson s tygrem Opička Deze Bryanta
Sdílej článek:

Domácího mazlíčka mají po celém světě miliony lidí a psy, kočky či králíčky kupují sobě nebo dětem. Podobně na tom jsou i sportovci. Někteří si však zvířata pořizují z jakéhosi rozmaru nebo jim dávají alespoň divná jména. Někdy však zvítězí opravdová láska a cit. Inu, posuďte sami, jak je to v případech námi vybraných hvězd.(kud, lvg)

PEJSKAŘI  -Jaromír Jágr (43) a Maria Šarapová (28)
Tenisová královna, které české soupeřky neřeknou jinak než Maruška, se často a ráda chlubí svým psíkem jménem Dolce. Původ jména samozřejmě směřuje k módní značce Dolce & Gabbana. Jednou se Ruska svěřila s komickou historkou: „Dolce měl takový účes, že jsem si chvíli myslela, jak jsem popadla cizího psa. Teprve až když jsem rusky zavelela, ať jde jíst a on běžel ke své misce, bylo jasno, že to je skutečně on."
Hokejový bůh se zase chlubil fenkami Bonnie a Ennie poté, co slíbil, že hokejové rodině ukáže, s kým chodí. „Vím, že to není správné, ale mám rovnou dvě holky a obě blondýnky. Jedna je mladší a hezčí a druhá o něco starší, ale zato hodnější. Doufám, že obě dvě jsou mi věrné…" šprýmoval Jarda před třemi roky na Facebooku.

(NEJEN) DO PELÍŠKU - Tomáš Plekanec (33)
Ačkoliv měl v mládí u rodičů pejska, po seznámení s Lucií Vondráčkovou (35) se stal majitelem kocoura, ať se mu to líbilo nebo ne. A roztomilý Bart už je dávno v Kanadě, kde dělá společnost rozrůstající se hokejistově rodině. Plekancova manželka je dokonce takovou milovnicí zvířat, že neváhá každoročně zajít do útulku a přispět na veselejší život tamějších nalezenců. „Ano, zajdeme také do útulku a kočičkám tam dáme nějaký tučný příspěvek, aby se měly líp," prozradila zpěvačka bohulibou činnost. Psa, kterého by také chtěli, si zatím vzhledem k náročným přesunům dovolit nemohou.

KROTITELÉ TYGRŮ - Mike Tyson (49), Floyd Mayweather (38)
Obvykle spíše potkáte nabušeného chlapíka se psem bojového plemene, existují ale i tací, kteří drsnost ženou do extrému. Ne náhodou jsou to slavní boxeři. Mikea Tysona netřeba představovat a Floyda Mayweathera jakožto jednoho z nejvíce vydělávajících sportovců světa vlastně také. Oba spojuje to, že měli (nebo mají) vlastního tygra. „Děkuji své boxerské rodině, že se jí podařilo sehnat předčasný vánoční dárek! Máte nějaké nápady na jméno této dvouměsíční tygřice z Indie?" vyzval své fanoušky na Instagramu druhý z nich. Vzhledem k tomu, že mu rychle přišlo přes dvacet tisíc odpovědí, zadělal si na moc pěkný večer…

OPIČÍ KRÁL - Dez Bryant (27)
Doslova šílenství ochránců zvířat vyvolal známý hráč amerického fotbalu z týmu Dallas Cowboys tím, že na sociální síti uveřejnil fotku, na níž chová malou opičku. A k ní přidal komentář, že je se svým novým nejlepším přítelem. To vyvolalo okamžitou vlnu emocí: „Opice patří do volné přírody, ne do rukou fotbalistů, kteří je mají jen pro to, aby způsobili rozruch," rozčílila se veřejně Brittany Peetová z aktivistické skupiny PETA.

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů