Šíp.deník.cz

Herci seriálu Krok za krokem dnes: J.T. je tlusťoch! Z Codyho se stalo monstrum!

24 fotografií 24
Známá rodinka se v průběhu let hodně změnila.
Známá rodinka se v průběhu let hodně změnila.
Zdroj: winto
V dobách největší slávy se seriál Krok za krokem vysílal téměř po celém světě. Od šesté série se v seriálu začal pravidelně objevovat i Jason Marsden, který hrál Riche. Patrick Duffy a Suzanne Somers, jak si je pamatujeme - jako Frank Lambert a Carole Fosterová. Patrick Duffy byl v Kroku za krokem od začátku největší hvězdou, popularitu si získal už předtím v seriálu Dallas.
Sdílej článek:

Jeden z prvních rodinných komediálních seriálů, co po revoluci dorazil do tehdejšího Československa, si získal srdce mnoha diváků. Letos je to 20 let, co se Krok za krokem přestal natáčet. Většina jeho hvězd zmizela z očí veřejnosti, proto se u představitelů dětské části téhle oblíbené famílie celé roky dokola objevují pořád stejné staré fotografie, což nikomu neukáže, jak dnes vlastně doopravdy vypadají členové rodiny, která byla pro mnoho diváků součástí života. Šíp pro vás vypátral opravdovou aktuální podobu všech důležitých postav Kroku za krokem. Tentokrát neuvidíte, jak vypadali před deseti lety, jak bývá u podobných článků zvykem, nejstarší fotky, co jsme našli, jsou  z loňského roku. A budete se hodně divit, jak teď vlastně všichni vypadají!

Máme pro vás plnou galerii překvapení, většina osazenstva rodinného klanu Fosterů a Lambertů totiž za dvě dekády od konce natáčení zcela změnila vzhled.

Zvlášť mladší členové filmové rodiny jsou, snad až na představitelku Dany Staci Keanan, téměř k nepoznání!

Najít je v současné podobě je poměrně složité, aby unikli pozornosti, tak se třeba Christopher Castille (Mark Foster) nebo Brandon Call (J.T. Lambert) vůbec neukazují na internetu, sociální sítě jsou pro ně doslova tabu! Jejich fotky jsou téměř nevypátratelné. Téměř. Naštěstí.

I ty dva se nám totiž podařilo najít. A zvlášť J.T. Lambert už dávno není tím, čím býval. Snad i proto, že herce před odchodem ze scény postřelili, vzhled pro něj přestal být důležitý. Začal přibírat, dnes je z něj typický představitel líného Američana s nadváhou, nefalšovaný tlusťoch, co bere kila s nadhledem a na Halloween se klidně převleče za Shreka! Podle dcery Amandy je šťastný a nic mu nechybí. Což vlastně platí pro všechny, co si v seriálu zahráli.

Někteří členové televizní rodiny spolu drží dodnes. Můžete se o tom přesvědčit v našem videu, které natočila Christina Lakine alias Al Lambertová.

Zdroj: Youtube
Nesmí vám uniknout
Nesmí vám uniknout

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů