Šíp.deník.cz

Idol z Tváře Jan Kopečný hostem Šípu: Jak to má se sexem a náruživými fanynkami?

Herec Jan Kopečný byl ještě donedávna známý spíše z muzikálového prostředí, ale teď v show Tvoje tvář má známý hlas, kde ukázal neskutečný talent, si doslova vydupal místo v českém showbyznysu. Holky se na něj slétly jako vosy na med, ale jak Honza vlastně takový nával přízně a slávy ustál? Nestala se z něj namyšlená hvězdička, která bude fanynky jen využívat? Herec přijal pozvání do pořadu "Lucie, postrach celebrit" pořádaný redakcí Šípu, tak se těště, pořádně ho pro vás vyzpovídáme.

1 / 20
O vilné fanynky nemá rozhodně nouzi.

O vilné fanynky nemá rozhodně nouzi.Zdroj: Facebook.com

Poslední řada show Tvoje tvář má známý hlas udělala z Honzy doslova hvězdu. (dole napravo jako Susan Boyle)

V poslední řadě show Tvoje tvář má známý hlas všechny překvapil svým talentem.Zdroj: Facebook.com

Z muzikálového herce se doslova přes noc stala hvězda první velikosti, kterou fanynky milují napříč republikou a věkovým rozdílem. Sympaťák Honza Kopečný totiž dokázal překročit svůj vlastní stín a předvedl, že má opravdu talent.

Mezi přátelé vycházející hvězdy patří i třeba Karel Gott.

Je velkým obdivovatelem Karla Gotta.Zdroj: Facebook.com

Nikdo na začátku show Tvoje tvář má známý hlas sotva tušil, kdo to ten Kopečný je, co je to za toho dlouhovlasého fešáka. Sice už byl Jan známý především v muzikálovém prostředí, kde hraje třeba v Času Růží či Muž se železnou maskou v Divadle Broadway, ale své místo v showbyznysu si musel ještě zasloužit.

Tím že se dostal do Tváře, se mu naprosto změnil svět.

V muzikálech už je ostříleným hercem.Zdroj: Facebook.com

A to se stalo právě díky zmiňované show, která z Honzy ze dne na den udělala vyhledávaného zpěváka, po kterém holky hází spodní prádlo, jak jsou do něj zamilované. Tak strašně by si rády ulehly vedle něj v posteli. Ale jak to vlastně má herec v milostném životě?

Teď by mohl mít snad každou, na kterou si ukáže.

Převtělil se třeba do Susan Boyle.Zdroj: Facebook.com

Nestala se z něj náhodou namyšlená hvězdička, která teď bude „lámat“ jednu fanynku za druhou a bude těžit ze své slávy? Nebyl by první ani poslední, komu by se po tak rychlém vzletu zatočila hlava a chtěl toho využívat všemožnými způsoby.

Přeci jen je to muž mnoha tváří.

Je to muž mnoha tváří.Zdroj: Facebook.com

Proto jsme neváhali a zpěváka si pozvali do relace „Lucie, postrach celebrit“, kde ho pořádně vyzpovídáme. Celý živý rozhovor se bude odehrávat na prknech, co znamenají svět, v Divadle Broadway a Honzu na pikantních otázkách rozhodně šetřit nebudeme.

Jako Michael Jackson byl naprosto nepřekonatelný.

Ve Tváři ztvárnil i Michaela Jacksona.Zdroj: Facebook.com

Sice stále hlásá, že má jednu a tu samou přítelkyni a měnit ji nechce, tak si na něj ještě posvítíme, jak to s tou věrností vlastně má. Přeci jen je těžké odolat holkám, které vám samy skáčou do postele a udělaly by pro vás všechno na světě.

Při jeho vystoupení holky doslova vřískaly.

Dokázal to před kamerami pořádně rozpálit.Zdroj: Facebook.com

Rozhodně by nebyl sám v tomhle malém rybníčku českého showbyznysu, kdo by současnou partnerku vyměnil za nějakou sexbombu, která k němu bude vzhlížet jako ke svatému obrázku. Ale třeba nás herec jen příjemně překvapí.

Dokázal, že ho zatím sláva nepohltila, tak tomu je snad i nadále.

Účast v show z něj udělala hvězdu.Zdroj: Facebook.com

Dokázal zazpívat skvěle i zahraniční interprety.

Poznali byste mladého herce?Zdroj: Facebook.com

Jestli se chcete o nadějném zpěvákovi dozvědět něco více, tak se nezapomeňte dívat dnes od 17 hodin. Live stream se bude vysílat na facebookových stránkách „Magazín Šíp“ a „Lucie, postrach, celebrit“. Slibujeme, že to bude stát za to a nic Honzovi nedáme zadarmo.

Rozhodně se máte dneska od 17 hodin na našech facebookových stránkách na co těšit.

Jako žena je vážně boží.Zdroj: Facebook.com

Chcete se o českém showbyznysu dozvědět ještě více, tak se podívejte na toto video:

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů